Valorantta hile açmadan ban yedim

attractive35

Banned Member
Konular
3
Arkadaşlar valoda durup dururken hwid ban yedim hile falan daha önce hiç açmadım sadece realUl yüklü bilgisayarımda bu banı nasıl kaldırcam

ccilesupra

Ultra Member
Konular
12
Maçta seni reportlamışlar ve belirli sayıya ulaşınca pcni kontrol etmişler RealUi bulununcada banını yemişsin. Kaldırman zor.

Shinzou

what's up guys 🙋‍♂️
Super Member
öncelikle bilgisayarı yeniden başlat belki direkt düzelir olmazsa pc format reset atman lazım uraşmak istemiyorsan win11 indir bide öyle dene bunlar da olmazsa bu site de hwid kaldırma metodları var bide onları dene

mehmetzvk2

Super Member
Konular
3
Reis sen önceden bir macro kullandıysan o masaüstünde kaldıysa fixlendiyse ondan yemiş olabilirsin

attractive35

Banned Member
Konular
3
Hwid yemeden spoofer kullanırsan Hwid yersin.
spoofer kullanmadım. ilk banımı yedikten sonra kullandım pc yeniden başladı sonra yeni hesapla girebildim oyuna ve dediğim gibi sonra tekrar ban attı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

spoofer kullanmadım. ilk banımı yedikten sonra kullandım pc yeniden başladı sonra yeni hesapla girebildim oyuna ve dediğim gibi sonra tekrar ban attı
forumdaki amidewin yöntemini bilen var mı çalışıyorsa onu denicem.

ccilesupra

Ultra Member
Konular
12
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

forumdaki amidewin yöntemini bilen var mı çalışıyorsa onu denicem.
Rcde Valorant için spoofer yok Hwidi kaldıramamışsın ve normal olarak ban yemişsin.