Valorantta yeni hesap açıyorum her açtığım hesap ban yiyor

1ReconX1

Super Member
Konular
4
Valorantta yeni hesap açıyorum her açtığım hesapta sadece 1 maç atıp çıkıyorum ve kalıcı ban yemiş oluyor bunu nasıl çözerim.Özellikle farklı hesaplarda deniyorum herhangi bi program açık olmamasına rağmen direk kalıcı ban atıyor main hesabıma girmeye korkar oldum şuan.

The PASHA

Super Member
Konular
7
Bilgisayarında 3. Taraf Hile Varsa (RC DEĞİL) veya başka bir oyun için bir başka hile yüklemişsen ya da örnğn; Ofice Programını Full Sürüm Yapmak İçin kullandığın Program vb. Gibi Halen duruyorsa onu Hile Zannedip Ban Atar. Bunların Haricinde de HWİD ban yemiş de olabilirsin
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bence saçmalık knk öyle birşey olmaz
Oluyor knk. Bende de olmuştu

duffy

Super Member
Konular
8
rcde bununlan ilgili konular var ama harddsik veya anakart ban yemiş olabilirsin bu durumda spoofer kullan geçmezse bios update yapmalısın
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ha olmazsa bile pcye format at (RC harici ekstra zararlı yazılımın olabilir) bu sorunla daha önce çok karşılaştım (yani daha doğrusu arkadaşlarım karşılaştı)

The PASHA

Super Member
Konular
7
Ücretsiz Spooferlar da var. Rc içerisinde de vardı bence. Yanlış Hatırlamıyorsam...

The PASHA

Super Member
Konular
7
Bilet de Gönderebilirsin. En azından ne olduğunu söylerler. Ona göre çözüm bulursun