walorant hilesi açmadığım halde hesabım ban yedi

yusufislm

Confirmed Memb.
Konular
18
wolfteeam hilesi kullanıyorum hileyi kappatım waloranta girdim normal açtı oynadımbi süre sonra tekrar girdiğimde kalıcı uzaklaitırma verdi 3 parti yazılım diyor bunu nasıl kaldıracağım

suratyas31

Member
Aynısı bende oldu sınırsız ıp ban yedin bir daha bu bilgisayar üzerinden oynayamazsın dostum ama spoofer kullanırsan açabilirsin diye dusunuyorum

Joker12301

Active Member
Hwid ban için spoofer var,ancak hesabın kalıcı ban yediyse o hesabı herhangi bir spoofer yada ban kaldırıcısı gibi bir şeyle açamassın kalıcı ban yediyse o hesap gitti he tabii riot desteğe ticket atıp anlatırsan olayını onlarda kabul ederse vesaire açarlar banını ticket atarsın öyle onun dışında o hesabın banı açılmaz ticket atman lazım riot support a

mamidayi31

Confirmed Memb.
Konular
10
kankam öncellikle bende bu sorunu yaşamıştım pubg hilesi yapmıştım ve valorant girince oyun ban attı bana sebebi hileyi silmediğim için valo oynarken real ui silmen gerekiyor virüs algılıyor riotvanguard ondan dolayı ban atıyor destek de kaldırmaz tahminimce bi süre verirler o sürenin bitmesini bekliyceksin pc formatlarsın girersin 4 ay sonra felan

freaklemon12

Confirmed Memb.
Konular
3
Hertürlü hile programı olunca 3.parti yazılım olarak algılıyor vanguardtan dolayı hwid ban yiyorsun 3-4 ay sonra açılır banın geçmiş olsun

hzmastergame

Super Member
Konular
2
ValoHunt gibi 3. parti yazılımlardan bile vanguard ban yedirtebiliyor eğerki dediğim gibi hile kullanmadıysan ve valohunt gibi 3.parti yazılımdan falan ban yediysen geçmiş olsun çünkü 3. parti yazılım banları adamların kullanıcı sozleşmesinde yazdığı gibi hiç bir şekilde ban kaldırda talebi olamaz :(

maykamca

Ultra Member
Konular
25
vanguard pc de arka planda çalışan hile programı görünce van152 atıyor bu valorant için olmasa da oluyor