Win 10 administrator izni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emir420342

Super Member
Konular
10
Dostlar. Merhaba hayırlı bayramlar administrator izni win 10 da nasıl oluyor host dosyasını silemıyorum acil yardım eder misiniz

savikbaran

2021 AUDI RS7 DYNAMIC
Ultra Member
Konular
15
dostum bende silemiyordum trusted installer hatası veriyordu benim satın almış olduğum anti virüs(kaspersky) problem çıkartıyormuş onu kapadım ve dosyayı silebildim bunu dene olmaz ise yardım ederim.

Emir420342

Super Member
Konular
10
dostum bende silemiyordum trusted installer hatası veriyordu benim satın almış olduğum anti virüs(kaspersky) problem çıkartıyormuş onu kapadım ve dosyayı silebildim bunu dene olmaz ise yardım ederim.
Virüs programını kökten sildim bilgisayar ait olanı da kapattm ama bilgisayardan giremıyorum reality chatsa telefondan yazmak zorunda kaldım ama bilgisayardan giremiyorum host dosyası silinmesi gerekiyor sanırım ama silemıyorum

savikbaran

2021 AUDI RS7 DYNAMIC
Ultra Member
Konular
15
Virüs programını kökten sildim bilgisayar ait olanı da kapattm ama bilgisayardan giremıyorum reality chatsa telefondan yazmak zorunda kaldım ama bilgisayardan giremiyorum host dosyası silinmesi gerekiyor sanırım ama silemıyorum
rst host kullan temizle bi öyle dene

Emir420342

Super Member
Konular
10
Reality chetas sitesini açamıyorum araştırdım host dosyasını silmek gerekiyormus

lighoot

Banned Member
Anti virüs uygulamalarni felan kaldır bilgisayar kendini korumaya aldığı için hata veriyor yada indirmeye izin vermiyor kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...