melis12345 Selin dağ delen izmir ❤❤ Ultra Member Katılım 3 Mar 2022 Konular 15 Mesajlar 427 Tepkime puanı 59 Konum izmir-bornova 15 Mar 2022 #1 Evet arkadaşlar bugün sizlere paylaşacağım linkten bilgisayarınız vindows 10 ise nasıl daha iyi hale getirilir bunu bilgilendirmek istedim Evet arkadaşlar bu yukarıda bulunan linke tıklıyarak videoyu izleyip sizlerde bilgisayarınızı çok daha iyi bir hale getirebilirsinizUmarım işinize yaramıstır lütfen begenip takip etmeyi unutmayın
Evet arkadaşlar bugün sizlere paylaşacağım linkten bilgisayarınız vindows 10 ise nasıl daha iyi hale getirilir bunu bilgilendirmek istedim Evet arkadaşlar bu yukarıda bulunan linke tıklıyarak videoyu izleyip sizlerde bilgisayarınızı çok daha iyi bir hale getirebilirsinizUmarım işinize yaramıstır lütfen begenip takip etmeyi unutmayın
rootskn 𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲 Ultra Member Katılım 14 Mar 2022 Konular 67 Mesajlar 536 Çözümler 1 Tepkime puanı 78 15 Mar 2022 #2 benimki zaten aşıırı hızlı yapmaya gerek kalmadı ama yinede eline sağlık dostum
deliciexe Confirmed Memb. Katılım 15 Mar 2022 Mesajlar 144 Tepkime puanı 7 15 Mar 2022 #3 indirecegim şimdi bakalim işe yariyormu
lexuas Confirmed Memb. Katılım 3 Mar 2022 Konular 1 Mesajlar 147 Tepkime puanı 4 15 Mar 2022 #4 benim ki ztn hızlı ya ama Genede sağol
rootskn 𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲 Ultra Member Katılım 14 Mar 2022 Konular 67 Mesajlar 536 Çözümler 1 Tepkime puanı 78 15 Mar 2022 #5 rawcann' Alıntı: benımkı ıyı de bakayım yinede .d Genişletmek için tıkla ... KAÇ HZ BİLGİSİYAR BİDE ekran kartını yazarmısın ? Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 15 Mar 2022 lexuas' Alıntı: benim ki ztn hızlı ya ama Genede sağol Genişletmek için tıkla ... benim yorumumu çalmışsın knk hırhızmısın
rawcann' Alıntı: benımkı ıyı de bakayım yinede .d Genişletmek için tıkla ... KAÇ HZ BİLGİSİYAR BİDE ekran kartını yazarmısın ? Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 15 Mar 2022 lexuas' Alıntı: benim ki ztn hızlı ya ama Genede sağol Genişletmek için tıkla ... benim yorumumu çalmışsın knk hırhızmısın
hasannurani4 Super Member Katılım 27 Ocak 2022 Konular 10 Mesajlar 200 Tepkime puanı 13 15 Mar 2022 #6 Charmander10' Alıntı: Güç ayarlarını değiştirin Başlangıçtaki gereksiz programları devre dışı bırakın Sabit diski temizleyin Görsel efektleri devre dışı bırakın Saydamlığı kaldırın Windows’un otomatik bakımını açın RAM’i yükseltin Sabit diski birleştirin Arama dizini oluşturmayı kapatın Kullanılmayan programları kaldırın Uyku modunu kullanmayın Genişletmek için tıkla ... Rami nasıl yükseltebiliriz ki o bilgisayarın kendisinde olan değişmeyen bişey değil mi
Charmander10' Alıntı: Güç ayarlarını değiştirin Başlangıçtaki gereksiz programları devre dışı bırakın Sabit diski temizleyin Görsel efektleri devre dışı bırakın Saydamlığı kaldırın Windows’un otomatik bakımını açın RAM’i yükseltin Sabit diski birleştirin Arama dizini oluşturmayı kapatın Kullanılmayan programları kaldırın Uyku modunu kullanmayın Genişletmek için tıkla ... Rami nasıl yükseltebiliriz ki o bilgisayarın kendisinde olan değişmeyen bişey değil mi
enderman Banned Member Katılım 15 Mar 2022 Konular 13 Mesajlar 148 Tepkime puanı 44 Konum End Dünyası 16 Mar 2022 #8 Hadi bi deniyelim benimkide hızlı ama neden daha fazlası olmasın demi yani
BarBossa Legend Member Katılım 11 Nis 2020 Konular 67 Mesajlar 1,509 Çözümler 207 Tepkime puanı 2,290 16 Mar 2022 #9 Bilgisayarı yavaş olan zaten youtube ye yazar bakar siz hiç emek vermemişsiniz konularınıza özen gösterin biraz Emek Olmadan Yemek Olmaz
Bilgisayarı yavaş olan zaten youtube ye yazar bakar siz hiç emek vermemişsiniz konularınıza özen gösterin biraz Emek Olmadan Yemek Olmaz
V Vıp MIDNIGHT Banned Member Katılım 26 Şub 2022 Konular 13 Mesajlar 168 Tepkime puanı 13 16 Mar 2022 #10 aga benim pc de pek bir sıkıntı yok ama wlftü oynarken çok fazla donuyor kasıyor oyundan atıoyor ne tavsiye edersin
aga benim pc de pek bir sıkıntı yok ama wlftü oynarken çok fazla donuyor kasıyor oyundan atıoyor ne tavsiye edersin