Windows Insider 0x8000ffff Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
hala devam ediyo hata modifiye ve build i anlamadım

Üzerinde oynama yapılmış bir işletim sistemi kullanıyorsanız, yani birçok bileşenin çıkarılıp, eklendiği Win11'e geçer iken orjinal msdn ile kurulum yapıp önizleme sürümüne o şekilde geçmeniz gerekiyor. İsterseniz insider win11 linki yollayabilirim size, yada offline olarak insider'ı update üzerinden almanızı sağlayan bir araçta gönderebilirim, o şekilde denersiniz.

Drenated

Legend Member
Konular
454
Windows 11 sürümüne mi geçmeye çalışıyorsunuz?

iwystic

Veteran
Konular
290
Öncelikle söyliyim, kimse size Discord'da yardım etmeyecek.
Arama kısmına winver yazıp SS atın.

screwer

Active Member
Windows üzerinde mevcut mailiniz ile oturum açtığınızdan emin olun.

başlat - çalıştır - cleanmgr.exe yazın ve gereksiz dosyaları temizleyin buna eski windows update dosyaları dahil.

Modifiye edilmiş bir build kullanıyorsanız, insider'a geçer iken hata verir bununla birlikte defender ve türevi servisleri kapattı iseniz geri açın.

iwystic

Veteran
Konular
290
İşe yaramazsa Windows'unuzu güncelleyin ve tekrar Screwer'in dediğini yapın.

beratbnbn

Active Member
Konular
20
Windows üzerinde mevcut mailiniz ile oturum açtığınızdan emin olun.

başlat - çalıştır - cleanmgr.exe yazın ve gereksiz dosyaları temizleyin buna eski windows update dosyaları dahil.

Modifiye edilmiş bir build kullanıyorsanız, insider'a geçer iken hata verir bununla birlikte defender ve türevi servisleri kapattı iseniz geri açın.

screwer

Active Member

Üzerinde oynama yapılmış bir işletim sistemi kullanıyorsanız, yani birçok bileşenin çıkarılıp, eklendiği Win11'e geçer iken orjinal msdn ile kurulum yapıp önizleme sürümüne o şekilde geçmeniz gerekiyor. İsterseniz insider win11 linki yollayabilirim size, yada offline olarak insider'ı update üzerinden almanızı sağlayan bir araçta gönderebilirim, o şekilde denersiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...