asyha
Confirmed Memb.
- Konular
- 6
Rica Ederimkanka sağ ol ya
Rica Ederimkanka sağ ol ya
Konu İçin Teşekkürler. OLDU EYWve şöyle bişey programı önceden bulduğuma okadar çok dua ediyomki bazen yapan adamaya bildiğin beni formattan kurtarıyor bu program o yüzden bana deselerki programlardan en sevdiklerini sırala 1.Sıra da gelecek tek program bence bide free versionunda bu kadar iş yapıyo gerisini sen düşün
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
bu arada bana oldu veya olmadı gibi bilgi verirsen knk bende konu yararlı olmuş olmamış onu anlarım TEŞEKKÜR EDERİM![]()
Rica ederim olduysa ne mutluKonu İçin Teşekkürler. OLDU EYW
isteğe bağlı indirmeler bazen olmuor ama programdan windows update yapıp bi dene olur. diye tahmin ediyorumwindowsumu güncelliyemiyorum hata alıyor bununla düzeltebilir miyim ?
böyle bir hatayı umarım düzeltir pcm güncellenemiyor sonrasındaisteğe bağlı indirmeler bazen olmuor ama programdan windows update yapıp bi dene olur. diye tahmin ediyorum
benim isteğe bağlı indirmem var update ediyorum windows u ama güncelledikten onra değişiklikler geri alınıyor diyor büyük ihtimalle benim windows dsteklemiyorda olabilir denemeden bilemeyiz dene hocam program sağlıklı bi program kuşkun olmasan bi şey kaybetmessin windows update repair yap sonra dene![]()
düzeltme eksik diyor knk sen kpmle all repairs yapböyle bir hatayı umarım düzeltir pcm güncellenemiyor sonrasında
sadece update yapma programdan All Repairs tikini seç komple repairlesin sonra dene eğer olursa konuya + bırakırsan sevinirimböyle bir hatayı umarım düzeltir pcm güncellenemiyor sonrasında
?Nasıl Yani?
çok teşekkürler çalıştırdım bekliyorum bitmesini beğendim konuyu sağolasındüzeltme eksik diyor knk sen kpmle all repairs yap
toplam 30 dk fala sürer komple repairle pc yi programla düzelir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
sadece update yapma programdan All Repairs tikini seç komple repairlesin sonra dene eğer olursa konuya + bırakırsan sevinirim![]()