Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
burada yardımcı olmak isteyen arkadaşlar teşekkür ederim sağolun hallettim cok uzun sürdü güncelleme google a windows update assistant yazıp oradan ilk site https://support.microsoft.com/en-us...ssistant-3550dfb2-a015-7765-12ea-fba2ac36fb3f bu ordan türkçe çeviri acın indirme ilk güncelleme yardımcısını indirdikten sonra üstüne tıklayıp indirip kurdu sonrasıekran kartını google ı winrar ı görmeyip 1024-768 düşürmüştü hatta ekranı bunların cözümüde nvidiayıda bunlara eklemek gerek indirdikten sonra kayıbınız olmuyor tekrar aktif oluyor eskiye dönüyor herşey
Hizmetler/Windows update/otomatik yap
Sonra windows güncellemelerini kontrol et de indirme yaparsa indirmeler yeniden başlatma gerekli olana kadar bekle. ben denemiştim bir ara olmamıştı sonra sürüm değiştirdim.
Devre dışı bırakılmış olabilir.Bunun için ise :
Başlat > çalıştır ekranına services.msc yazın ve enterlayın.
Services yani bilgisayarınızda çalışan / çalışmayan hizmetler.
Oradan Windows Update seçeneğine sağ tıklayıp Özellikler diyin.
Sonrasında devre dışı seçeneği aktif ise onu değiştirip Otomatik (Gecikmeli Başlatma) veya Otomatik yapın.
Çalışması durmuş ise bahsettiğim aynı yerden başlat diyip uygula ve tamama tıklatın.
Sonucunu kontrol ediniz.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Kurmak istediğin yazılım, sistemine uygun değil. İşletim sistemine uygun sürümünü edinmen gerekiyor.
Yazılım 32 bit mi 64 bit mi dikkat edin.
.Net Framework ve Visual C++ sürümlerinizi kontrol edin. Sürücülerinizi güncelleyerek deneyin.