windows update sorunum var çalışmıyor

ser12356

Super Member
Konular
5
windows update sorunum var yardım edebilirmisiniz

matadoor

Confirmed Memb.
Konular
1
arkadaşlar benim sorunum bilgisayarınıza uygun bi sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun diyor bi önerisi çözümü olan var mı

ser12356

Super Member
Konular
5
burada yardımcı olmak isteyen arkadaşlar teşekkür ederim sağolun hallettim cok uzun sürdü güncelleme google a windows update assistant yazıp oradan ilk site https://support.microsoft.com/en-us...ssistant-3550dfb2-a015-7765-12ea-fba2ac36fb3f bu ordan türkçe çeviri acın indirme ilk güncelleme yardımcısını indirdikten sonra üstüne tıklayıp indirip kurdu sonrasıekran kartını google ı winrar ı görmeyip 1024-768 düşürmüştü hatta ekranı bunların cözümüde nvidiayıda bunlara eklemek gerek indirdikten sonra kayıbınız olmuyor tekrar aktif oluyor eskiye dönüyor herşey

ravsr113

Super Member
Konular
14
Hizmetler/Windows update/otomatik yap
Sonra windows güncellemelerini kontrol et de indirme yaparsa indirmeler yeniden başlatma gerekli olana kadar bekle. ben denemiştim bir ara olmamıştı sonra sürüm değiştirdim.

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
Devre dışı bırakılmış olabilir.Bunun için ise :
Başlat > çalıştır ekranına services.msc yazın ve enterlayın.
Services yani bilgisayarınızda çalışan / çalışmayan hizmetler.
Oradan Windows Update seçeneğine sağ tıklayıp Özellikler diyin.
Sonrasında devre dışı seçeneği aktif ise onu değiştirip Otomatik (Gecikmeli Başlatma) veya Otomatik yapın.
Çalışması durmuş ise bahsettiğim aynı yerden başlat diyip uygula ve tamama tıklatın.
Sonucunu kontrol ediniz.

Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar benim sorunum bilgisayarınıza uygun bi sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun diyor bi önerisi çözümü olan var mı
Kurmak istediğin yazılım, sistemine uygun değil. İşletim sistemine uygun sürümünü edinmen gerekiyor.
Yazılım 32 bit mi 64 bit mi dikkat edin.
.Net Framework ve Visual C++ sürümlerinizi kontrol edin. Sürücülerinizi güncelleyerek deneyin.

Rowsxd

Legend Member
Konular
10
Hizmetler kısmın bozulmuş olabilir onları düzelt veya sistem geri yükleme yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Tao