wolftü ban sorunu

Tuncc

Super Member
Top Poster Of Month
Konular
22
şuan ban atıyor ban atmaya bugun başladı keşke 1 hafta önce falan açıp oynasaydın çok eğlenceli şuan ban sorunu ile ilgili yöneticiler uğraşıyor

kralla02

Confirmed Memb.
Konular
5
wolftü ban atıyor mu ban yeme riski nasıl aylar sonra ilk defa kullanmayı düşünüyorum açmalı mıyım
kesinlikle ban falan yok ben yıllardır kullanıyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

şuan ban atıyor ban atmaya bugun başladı keşke 1 hafta önce falan açıp oynasaydın çok eğlenceli şuan ban sorunu ile ilgili yöneticiler uğraşıyor
kanka zaten

Temp Hwid Spoofer By RC bunun için var banı kaldırmak için​

by1ero

Rengoku
Insider
Konular
13
Web sitesi
guns.lol
joygame hesapları 1 2 haftada açıyo ve osderda şuan wolftü hilesiyle uğraşıyor

nuris

Member
2 haftadır kullanıyorum dün ban yedim yedek hesapla girdim oda ban yedi direk bugun hesap açtım girdim şimdi oda yedi ban :(

2 haftadır kullanıyorum dün ban yedim yedek hesapla girdim oda ban yedi direk bugun hesap açtım girdim şimdi oda yedi ban çözümü yokmudur :(

mehmet899

Member
2 haftadır kullanıyorum dün ban yedim yedek hesapla girdim oda ban yedi direk bugun hesap açtım girdim şimdi oda yedi ban :(
Evet ban atıyor ama birşeyı fark ettım açtıgımız ozellıklerden dolayı oluyor, ben yıllardır sadece sekmeme ve ızlemede ısımlerı goster açtım silah kısmında da gerı tepme yok ve yayılma yok yapıyorm hiç ban falan atmadı halende atmıyor ama başka hesapta kurtla ılgılı ve kafa atma falan açınca dırek oyunda yasaklı program deyp atıyor