Wolftü Cmd Sırasında Mavi Ekran (Çözüldü)

emirhnn43

Confirmed Memb.
Konular
3
Öncelikle herkese merhaba. Dediğim adımları dikkatlice yaparsanız sorununuz çözülecektir.
Hata şöyle: Loaderi başlattıktan sonra cmd ekranında checking security yazısının hemen ardından mavi bir ekran ile (cihazınız bir sorunla karşılaştı...) hatası alıyoruz.
Bilgisayar arama paneline Kurtarma ve geri yükleme kısmından bu bilgisayarı sıfırla diyoruz. Ardından sıfırlandıktan sonra internetimiz kapalı bir şekilde
Denetim Masası - Yönetimsel Araçlar - Hizmetler kısmında windows update buluyoruz üstüne çift tıklayıp devre dışı bırakıyoruz ve durdur seçeneğine tıklayıp uygula diyoruz.
2. Adımda Windows Tuşu + R yapıp gelen yere gpedit.msc Yazıyoruz ve enter e tıklıyoruz. Gelen ekranda yönetim şablonlarını buluyoruz. Windows Bileşenlerinden Windows Updateye tıklıyoruz.
Ardından Otomatik Güncellemeleri Yapılandır Seçeneğine Çift Tıklıyoruz ve Devre dışı diyoruz Bir defa Yeniden başlatarak oyunun tadını çıkartabilirsiniz.
Hata Alan Herkese bol şans diliyorum. İyi Günler
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Sormak İstediğiniz Birşey Olursa Memnuniyetle Cevaplarım. Teşekkürler.

MematiBaskan2

Confirmed Memb.
merhaba ben wolftü rc vip h4ck açıyorum cmd açılıyor yazılar çıkıyor görmeden kapanıyor checking securty galiba ama direk kapanıyor