Çok İstek Gelirse Eklenebilir ama O Hileyi Yapmak Kolay Değil.peki bizim vip hackımaza eklenebilirmi onlar atmadan biz atak onları odadan lüffen ya illah ettirdiler hilemizi kullanamıyoz 2 odadan sonra direk atılıyoruz![]()
Çok İstek Gelirse Eklenebilir ama O Hileyi Yapmak Kolay Değil.peki bizim vip hackımaza eklenebilirmi onlar atmadan biz atak onları odadan lüffen ya illah ettirdiler hilemizi kullanamıyoz 2 odadan sonra direk atılıyoruz![]()
siz bu rc ailesinin pirisiniz sizden ricam nasıl yogunluk saglayım böyle bir eklenti getirebilirizÇok İstek Gelirse Eklenebilir ama O Hileyi Yapmak Kolay Değil.
malesefmaalesef olsa çoktan bulmuşlardı
Yoğunluk Sağlayım Derken?Biraz Daha Açarsan Daha iyi Olur.siz bu rc ailesinin pirisiniz sizden ricam nasıl yogunluk saglayım böyle bir eklenti getirebiliriz
insanları bu konuda admin ve yöneticilere bildirmek .Yoğunluk Sağlayım Derken?Biraz Daha Açarsan Daha iyi Olur.
Discord Adreslerine Gidip Bu Konuyla Alakalı Adminlerle Görüşebilirsin.insanları bu konuda admin ve yöneticilere bildirmek .
siz iletseniz ayıpmı olur dc hakkında pek bir bilgim yoktaDiscord Adreslerine Gidip Bu Konuyla Alakalı Adminlerle Görüşebilirsin.
Yani Ayıp Olmazda Şu an İçin Pek Vaktim Yok Diyelim İstersen Adminlere Forumdan Mesaj Atabilirsin.siz iletseniz ayıpmı olur dc hakkında pek bir bilgim yokta
ilgilendiginiz için teşekkür ederim saıke bey . bey yazıyorum bayan degilsinizdir umarımYani Ayıp Olmazda Şu an İçin Pek Vaktim Yok Diyelim İstersen Adminlere Forumdan Mesaj Atabilirsin.