wolftü gelin sohbet edelim

melis12345

Selin dağ delen izmir ❤❤
Ultra Member
Konular
15
Aleyküm selam kardeşim ama hesabım calındı icinde og karekterim vardı yaa 😭😭
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

wolftü eski tat yok be nerde o eski zamanlar kurtulus bıcak modundaki o bölgeler ah ah
Ya ben yıkım depo özledim orda bug yapıyorduk filan nerde eski günler

melis12345

Selin dağ delen izmir ❤❤
Ultra Member
Konular
15
Valla şu og kalksa bir de ninja falan kalksa fena olmaz aslında. Şimdiki loader de bulunuan woltü hilesini kullansam bile og ve ninja kullanan kişi oyunun içine ediyor. Kullandığımız hile bile masum kalır bunların yanında. Tek atma hilemiz olsaydı pek bir sıkıntı olmaz.
Og li og karekteri ve dövmeli hesabım calındı cok üzülüyorum merasel di rütbem

IKIZILReis

Super Member
Konular
3
Aleyküm selam kardeşim ama hesabım calındı icinde og karekterim vardı yaa 😭😭
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Ya ben yıkım depo özledim orda bug yapıyorduk filan nerde eski günler
Aynen ya kurtla enter çift takla yapardık on numara olurdu ama Reality cheats enter çift takla bugunu geri getirir 150 mesaj değil 1000 mesaj gene atarım

G4meK1ng

Super Member
Konular
2
bu og kalksa tekrar düzelmez bu oyun çünkü oyun diriliş karakterlerinden sonra çöküşe girdi şuan ise parası olan oyunu oynar halinde anca bunu para için değilde emekle kasılsaydık düzelirdi ama böyle düzelmesi zor

IKIZILReis

Super Member
Konular
3
bu og kalksa tekrar düzelmez bu oyun çünkü oyun diriliş karakterlerinden sonra çöküşe girdi şuan ise parası olan oyunu oynar halinde anca bunu para için değilde emekle kasılsaydık düzelirdi ama böyle düzelmesi zor
Wolftü sayesinde eski bugları geri gelir inşallah benim için eski enter çift takla bugu gelsin wolftüye yeter yapsa yapsa bu işi wolftü yapar kalın sağlıcakla