Çalışmıyor Wolftü Global Free Hack - [Name ESP, Misc] 2022

• Konbuyu başlatan 1Enjoy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar: 6K
  • Görüntüleme: 315K

gladyatoor

Confirmed Memb.
Konular
2
you did it right away my friend nothing left for 50 messages you are fast
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Valla bir dahakinde damage hack bekleriz. Silahların süresi bittiği zaman bir işe yaramıyor. Sürekli kafaya isabet ettirmek gerek onun dışında muazzam 🤭
nasıl yani kanka

aman tanrım dedım
OMG

Jean38100

Confirmed Memb.
Best hack

best hack for 2022

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
you did it right away my friend nothing left for 50 messages you are fast

nasıl yani kanka

OMG
Tek atma hilesi knk silah hasarı arttırma 1,5 yıl önce hileyapak loader H1 diye bir program vardı aynın bunun gibi inject ediyordun tek atma hilesi ölümsüzlük yüksekten düştüğünde hasar almazdın, aimbot ve daha fazlası. En güzelide kurt envanteri vardı menuden istediğin kurdu seçebiliyordun. Zaten tek atma hilesini açtığın zaman bıçak, kurt, tabanca, en ezik silah bile tek atıyordu. Bu hile sayesinde altın kartal rütbesine ulaşmıştım. Sonra fixlendi ve bu hileyi buldum.

gladyatoor

Confirmed Memb.
Konular
2
Tek atma hilesi knk silah hasarı arttırma 1,5 yıl önce hileyapak loader H1 diye bir program vardı aynın bunun gibi inject ediyordun tek atma hilesi ölümsüzlük yüksekten düştüğünde hasar almazdın, aimbot ve daha fazlası. En güzelide kurt envanteri vardı menuden istediğin kurdu seçebiliyordun. Zaten tek atma hilesini açtığın zaman bıçak, kurt, tabanca, en ezik silah bile tek atıyordu. Bu hile sayesinde altın kartal rütbesine ulaşmıştım. Sonra fixlendi ve bu hileyi buldum.
anladım kanka