Çalışıyor Wolftü Global VIP Hack - [ESP, AIMBOT, MISC] 2026

mehmet899

Member
hileyı kullandım 1 kez bir süre yarımsaat oynadım sonra mevi ekran ıle bılgısayar kapandı sonra oyuna gırdıgımde yasadişi program sebebıyle yasaklandınız yazdı koruma sistemi görüyor yani

basri600

Member
waiting exit wolftü diyo eskiden olmuyomu bu guncelleme falan gelmiş herhalde başka bu hatayı alan varmı

666x

Member
Elinize emeğinize sağlık on numara çalışıyor ,bu tarz paylaşımları ücretsiz kılan forma artık kalıcı olarak üyeyim

Shain

Super Member
Konular
1
Yasadışı program kullandığınız için sunucudan atıldınız hatası alan arkadaşlar için ve henüz bu hatayla karşılaşmamış arkadaşlar için konuşuyorum! Vurduğunda canı yenile tuşu CapsLock'tur. Menüde, lobide yani oyun dışındayken eliniz CapsLock'a çarpsa dahi bu hatayı alırsınız o tuşu mutlaka değiştirin elinizin altında olmamasına özen gösterin en uzak tuşlardan birisini seçin. menüde eliniz o tuşa çarptığı için veya oyun dışında google da vs. gezinirken eliniz çarpınca oyun içerisinde olmadığınız için tespit edilirsiniz. Admin veya moderatör arkadaşlar mutlaka bunu konuya ekleyin!
ne alakası var kardeşim şuan bu hileyle oyuna girsen hiçbir özelliği aktif etmesen dahi ban atıyor hile detected yani anladın mı

RAHATSIZ

Ben Melorices xD
Ultra Member
Konular
9
ne alakası var kardeşim şuan bu hileyle oyuna girsen hiçbir özelliği aktif etmesen dahi ban atıyor hile detected yani anladın mı
yok öyle bişey kardeşim sıfır hesabı 1 yıldız yaptım çatır çatır da oynuyorum tecrübe konuşuyor