wolftü güvenlik duvarı

efexq1968

Super Member
Konular
6
Beyler wolftü da bı sıkıntı var beyler hiç ban yemiyorum neden hilede anti ban sistemi mi var şuana kadar hiç ban yemedim bide ana hesapla oynuyom ölümsüzlük aciyom yine ban yemiyom valla helal olsun hileye

enesgunoglu0

Active Member
Konular
7
wolftü suan banlama yok yanı suan herseyı fullesen bıle ban atan yok rahatlıkla herseyı acabılırsın

MofTer

Confirmed Memb.
Konular
19
adamlar oyunu saldı normal yememen tek oyunları wolftü çünkü oyuncu kaybetmek istemezler

merve1993

Super Member
Konular
3
arkadaşın dediği gibi oyunu saldılar zaten baya bi oyuncu kaybetti bu wlp yüzünden

yusuftugrul

Member
aga oyunun 4te 1i hile zaten onları da banlasalar ekmek yiyemezler

xmert1

Confirmed Memb.
Konular
4
valla bende ana hesapla oynuyorum dedigin gibi kanka yıl oldu nerdeyse ama hileden ban yemedik cok şükür :d harikasın reality

efexq1968

Super Member
Konular
6
valla bende ana hesapla oynuyorum dedigin gibi kanka yıl oldu nerdeyse ama hileden ban yemedik cok şükür :d harikasın reality
Ama oyunun kurucuları gorse banlanıyoz dimi
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşın dediği gibi oyunu saldılar zaten baya bi oyuncu kaybetti bu wlp yüzünden
Zaten oyun eskide kalmış oylesıne gırıyodum normalde hile acma da her odada og dövmeli adamlar var

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Eski oyun zaten bide sağlam bir hile görünce dayanamadı :eye:. Keyifli oyunlar dileriz.

RG EYUP

Gizem savage
Ultra Member
Konular
23
bende cozemedım knk full acıyorum ama yok tık yok ne ban ne bısı vıdeo aldım dıyolar ama fıss