wolftü h1le bilgisayarimda çalışmıyor ne yapmalıyım

davista23

Banned Member
Konular
3
wolftü vip h1leyi acmak istidegimde kisisel bilgisayariniz bir sorunla karsiti diyip tekrar baslatiyor bütün virüs programları kapali oldugu halde bilgisi olan yardimci olabilir mi

gilavoka

Zehirli Maddeler Kanımda Raks Eder
Ultra Member
Konular
19
Kanka koruyucuları ve defenderikökten kapat aç pc temizle tarayıcıyı kapat öyle dene kesin oluyor denedim. Disk temizleme kırpma denetleme recent temp %temp% prefetch komutlarını her şey kökten kapalıyken çalıştıra gir. Herşeyi sil ordan. Bir nevi pc geçmişi oluyor bu. Kapat aç pc yi. Defenderi kökten kapat bunun için uygulama var yt üzerinden rahatlıkla bulabilirsin.

davista23

Banned Member
Konular
3
Kanka koruyucuları ve defenderikökten kapat aç pc temizle tarayıcıyı kapat öyle dene kesin oluyor denedim. Disk temizleme kırpma denetleme recent temp %temp% prefetch komutlarını her şey kökten kapalıyken çalıştıra gir. Herşeyi sil ordan. Bir nevi pc geçmişi oluyor bu. Kapat aç pc yi. Defenderi kökten kapat bunun için uygulama var yt üzerinden rahatlıkla bulabilirsin.
Reis nasıl yapacağım bilgisayar kullanmaya biraz uzagin becemiyorum tam olarak sana zahmet detayli anlatir misin
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Yönetici olarak çalıştırmayı denesene hocam
Öylede olmuyor kanka

davista23

Banned Member
Konular
3
Yt link varsa atar misin