Wolftü hack sevmediğiniz eklenti

Vıp MIDNIGHT

Banned Member
Konular
13
Wolftü vip hackde sevmediğiniz eklentiler neler bence hepsi güzel free bi hileye değicek saatlerimi harcarım hileyi almak için :D :Fire:

Moderatör tarafında düzenlendi:

serseri 05

Ultra Member
ban riski yok zatten oyunda güvenlik duvarı yok ban fix yemezsin korkma hile pek fazla belli etmesen kimse anlamazlar ise belli edersen banlanmasın oyun nick lekenir sadece o

VarBiHayalim

Confirmed Memb.
Konular
9
Denemedigim icin birşey diyemiyorum fakat hepsi güzeldir :D

Vıp MIDNIGHT

Banned Member
Konular
13
Bencede iyi ama ban riski var gibi reis tehlikeli yani
Yok reis sekmeme yayılmama always hs name esp aç bitti 2 aydır kullanıyorum hiç bi sıkıntısı yok ciddiyim bu konuda
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ban riski yok zatten oyunda güvenlik duvarı yok ban fix yemezsin korkma hile pek fazla belli etmesen kimse anlamazlar ise belli edersen banlanmasın oyun nick lekenir sadece o
Zaten ben korkmuyorum rahatca herşeyi açıp oynuyorum hatta bazen gölgede giriş haritasında yer altına giidp vuruyorum ana hesabımla 2 aydır yapıyorum hiç bi sıkıntısı yok sıkınıtısz .d

serseri 05

Ultra Member
Yok reis sekmeme yayılmama always hs name esp aç bitti 2 aydır kullanıyorum hiç bi sıkıntısı yok ciddiyim bu konuda

Zaten ben korkmuyorum rahatca herşeyi açıp oynuyorum hatta bazen gölgede giriş haritasında yer altına giidp vuruyorum ana hesabımla 2 aydır yapıyorum hiç bi sıkıntısı yok sıkınıtısz .d
aga 150 adet mesaj kastımızda wolftü vip wlp si anında gelir mi 20 dakika ila 30 dakika beklememiz lazım mı bilgi verirsen sevinirim.

x0se

Banned Member
Konular
48
serseri 05: ban riski yok zatten oyunda güvenlik duvarı yok
EAC: tamam.

Vıp MIDNIGHT

Banned Member
Konular
13
aga 150 adet mesaj kastımızda wolftü vip wlp si anında gelir mi 20 dakika ila 30 dakika beklememiz lazım mı bilgi verirsen sevinirim.
agma şöyle söyliyim 150 yaptığında kabul etmiyo diye biliyorum 151 yaptığında veriliyor direkt ben 151 yapınca saniyesinde geldi sendede öyle olurmu bilmiyorum umarım işine yaramıştır.

serseri 05: ban riski yok zatten oyunda güvenlik duvarı yok
EAC: tamam.
aga kahkaha attım şimdi random atsam spam banı yiyebilirim kahkahaya boğuldum bro :PepeDs:

Hilal

Ultra Member
Konular
49
Oyunda EasyAntiCheat Kullanılıyor anticheat olmadığını nerden çıkardınız merak ettim doğrusu.