eyuphand56
Super Member
arkadaşlar hile çalışıyor gayet başarılı bir günceleme olmuş..
ikisinide yaptım halen aynı hata..Revo Uninstaller ile tamamen silindiğini kontrol ediniz. Kontrol sonrası aynı çıktıyı alırsanız arkada bir servisi calısıyor olabilir. İşletim sisteminde calısan servisleri process hacker veya benzer bir program ile kontrol edebilirsin.
kaspersky ı hallettim şimdi failed to hook hatası çıktıRevo Uninstaller ile tamamen silindiğini kontrol ediniz. Kontrol sonrası aynı çıktıyı alırsanız arkada bir servisi calısıyor olabilir. İşletim sisteminde calısan servisleri process hacker veya benzer bir program ile kontrol edebilirsin.
Kurt yetenekleri çalışmıyorKeyifli kullanımlar dileriz.
Ekstra olarak yeni gelişmiş wolf hileside eklenecektir.
hocam envanter hilesi gelir mi sizce nakit falan cok güzel olurdu gelirse.zaten her gün günceleme yapılıyor sorun cıkmaz.
çok faydalı olcaktır sadece envanter hilesi olsa kaffi,Keyifli kullanımlar dileriz.
Program veya Sürücü yüklerken hata alıyorsanız..! ''Sistem Yapılandırması'' çözüm olabilir/ Ayrıca Pc açılışı hızlanır/ Açılmasını istediğiniz Programları tekrar Otomatik açılmaya ayarlayabilirsinizBu cihaza bir sürücü yüklenemiyor igPICgAQEuMnBtjPNmxKE hatasını alıyorum yardımcı olur musunuz
Hocam merhaba bilgisayarda tüm güvenlik sistemleri kapalı vüris programıda yok zaten , Windows 11 Pro, 24h2, pc yeniden başlatım tekrar kurdum hileyi ama olmadı ne yapmam lazım PC markası Monster Abra 14.2Keyifli kullanımlar dileriz.