wolftü hile güncellemesi - yenilikler

rxckstarwe

From The Dark
Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Sizce güncelleme bitince vlp gibi çift takla özelliği enter bugu kanguru bugu kısacası daha fazla kurt özelliği gelirmi merak ettiğim için sizlerdende fikir almak istedim

by1ero

Rengoku
Insider
Ayın En Aktifi 🌟
Konular
15
Web sitesi
guns.lol
RC Point
0
insider tester rolüdür yani hile test aşamasında sorunları çözüldükten sonra kullanıma açılacak anlayın bunu artık insiderlar (testerlar) site için video yaparlar hileleri test ederler

bordoyz6161

Member
RC Point
0
Arkadaşlar Ozaman Varya Cok GÜzel Bir Hıle Gelioyr Adminler Bukadar Güncelleme Varsa Cok Güzel Bir şey Cıkacak Karşımıza bunda ben cok eminim benim kendi fikrim bu ama cok güzel birşey geldigi kesin amin diyelim

rxckstarwe

From The Dark
Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Arkadaşlar Ozaman Varya Cok GÜzel Bir Hıle Gelioyr Adminler Bukadar Güncelleme Varsa Cok Güzel Bir şey Cıkacak Karşımıza bunda ben cok eminim benim kendi fikrim bu ama cok güzel birşey geldigi kesin amin diyelim
bende aynı düşüncedeyim bu kadar uzun surmesi yeni özelliklerdir umarım
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

oyuna geri başladım envanter hilesi gelirmi
envanter vlpde var ama bizim reisler getirirmi bilemem

bordoyz6161

Member
RC Point
0
Vallahi ArkadaşLar Benim Düşüncem Göre Cok güzel Şeyler Gelecek Gibimi Geliyor Bukadar Gülcelleme Varsa Buda Demek Oluyorki Karşımıza Cok güzel Bir hıle Gelecek bu Benim Fikrim Tabikide Ama Şunda Cok Eminim Cok Güzel Birşey Geliyor Karşimiza Amin Diyelim

rxckstarwe

From The Dark
Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Vallahi ArkadaşLar Benim Düşüncem Göre Cok güzel Şeyler Gelecek Gibimi Geliyor Bukadar Gülcelleme Varsa Buda Demek Oluyorki Karşımıza Cok güzel Bir hıle Gelecek bu Benim Fikrim Tabikide Ama Şunda Cok Eminim Cok Güzel Birşey Geliyor Karşimiza Amin Diyelim
Umarım hocam amin