wolftü hile menü kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bldomred

Confirmed Memb.
Konular
5
merhaba wolftü vip hack açıkken wolftü 1 2 el oynadıktan sonra hile menüsü gidiyor ancak hileler aktif oluyor 1 2 dk geçtikten sonra sadece izleme duruyo
bu olay 4 5 kere oldu ve artık hile mavi ekran vermeye başladı bu çok sinir bozucu bir durum nedenini açıklarmısınız acaba bir kaç kez de oyundan attı
virüs duvarı kaldırdım bütün virüs programlarını devre dışı bırakmak yerine sildim bilgisayarım kompile güvenliksiz neden böyle yapıyor bilen varmı

Çözüm
Windows update ile güncelleme işlemini yapın.
Daha sonra;

Komut satırına 2 komut girin - cmd.exe (lütfen yönetici olarak açın);
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management" /v FeatureSettingsOverrideMask /t REG_DWORD /d 3 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management" /v FeatureSettingsOverride /t REG_DWORD /d 3 /f
ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Sorun düzelecektir...

emrullahkycn

Confirmed Memb.
kanka vindows defendırden tehtit korumasında gerçek zamanlı korumayı kapat ama önce hileyi sil ve tekrar yükle gerçek zamanlı korumayıda kapa hala aç hileyi kanka.

bldomred

Confirmed Memb.
Konular
5
kanka vindows defendırden tehtit korumasında gerçek zamanlı korumayı kapat ama önce hileyi sil ve tekrar yükle gerçek zamanlı korumayıda kapa hala aç hileyi kanka.
aga onları en başından yaptım hangi güvenlik ney varsa devre dışı bıraktım sildim mavi ekranı geç menü neden gidiyor

Rooster

only business
Legend Member
Konular
727
Windows update ile güncelleme işlemini yapın.
Daha sonra;

Komut satırına 2 komut girin - cmd.exe (lütfen yönetici olarak açın);
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management" /v FeatureSettingsOverrideMask /t REG_DWORD /d 3 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management" /v FeatureSettingsOverride /t REG_DWORD /d 3 /f
ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Sorun düzelecektir...

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...