Wolftü hile oyun ortasında kendi kendine kapanıyor

KRI

Ultra Member
Konular
19
Bu bu konuda açtığım 3. Konu Allah için birisi yardım etsin herşeyi denedim her türlü olasılığı denedim olmadı Windowsa güncelleme attım format attım wt yi sildim yükledim rc yi sildim yükledim her türlü virüs korumasını kalıcı olarak kapattım aklınıza gelebilecek çoğu şeyi denedim 1 el giriyorum hile anında kapanıyor acaba çok hile açtığımdanmı kapanıyor diyorum hiç bir hile açmasam bile kapanıyor normalde böyle bir sorun yoktu herşey güncellemeden sonra oldu benimle aynı sorunu yaşayan bir sürü kişi var ve İnternet kafeye gittiğimdede Windows güncelleme hatası veriyor onu nasıl halletcez Allah için birisi yardım etsin

Raxbon52

Active Member
Konular
1
YÜKSEK İHTİMALLE VİRÜS PROGRAMIN AÇIK YADA KORUMAN YADA EKRAN KARTINLA İŞLEMCİ DAR BOĞAZ YAPIYOR

KRI

Ultra Member
Konular
19
YÜKSEK İHTİMALLE VİRÜS PROGRAMIN AÇIK YADA KORUMAN YADA EKRAN KARTINLA İŞLEMCİ DAR BOĞAZ YAPIYOR
Ya olm siz konuşmak içinmi konuşuyonuz ya virüs programı falan yok pc de defender kapalı bide aga ben dizüstü kullanıyorum ve dediğin şey çok saçma. Konuşmak için konuşmayın Allah için ya

Shain

Super Member
Konular
1
Dostum defender control programını indirip Windows defenderi onunla kapat başka herhangi bir virüs programın varsa onları da kapat gerekirse sil

aassser

Confirmed Memb.
Konular
4
hlede hangi özellikleri aktif ediyorsun 2x bakış , sohbet engli vs sorun olabilir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

hlede hangi özellikleri aktif ediyorsun 2x bakış , sohbet engli vs sorun olabilir( ve hle olmadan girince oyun yine kapanıyor mu

muslum

Super Member
Konular
7
konu çok basit aslında ben hile açarken başka hile denediğim zaman açmıyordu oyuna girerken kapanıyordu sonra 2 hileyi silip tekrar baştan indirdim tek hile ama sonra atmaz oldu şimdi sorunsuz çalışıyor yani demek istediğim şu 1 hileyi açarken diyer hile aktifse açmıyor kapatıyor istediğin kadar vürüs defendır kapalı olsun açmaz kapatır

KRI

Ultra Member
Konular
19
konu çok basit aslında ben hile açarken başka hile denediğim zaman açmıyordu oyuna girerken kapanıyordu sonra 2 hileyi silip tekrar baştan indirdim tek hile ama sonra atmaz oldu şimdi sorunsuz çalışıyor yani demek istediğim şu 1 hileyi açarken diyer hile aktifse açmıyor kapatıyor istediğin kadar vürüs defendır kapalı olsun açmaz kapatır
Kral ne demek istediğini tam olarak anlayamadım bak şimdi ben oyuna giriyorum hile açılıyor 1 el atıyorum ondan sonra hile kapanıyor benim yaşadığım sorun bu bu güncellemeden sonra oldu herşey önceden böyle bir şey olmuyordu

muslum

Super Member
Konular
7
Kral ne demek istediğini tam olarak anlayamadım bak şimdi ben oyuna giriyorum hile açılıyor 1 el atıyorum ondan sonra hile kapanıyor benim yaşadığım sorun bu bu güncellemeden sonra oldu herşey önceden böyle bir şey olmuyordu
senin dediğin bendede olmuştu 2 hile varsa 1 re düşür bende oyun oynarken pat diye hile kapanıyordu sonra 1 sildim düzeldi ama formattan sonra düzeldi formatı sen atma kafeden yaptır formatı yoksa kalıcı kalıyor dosyaları