Wolftü Hilesi sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ram1zBey

Super Member
Konular
6
Oyunun içinde oyuncu kullanıcı adım çıktı ve Ip adresim oyundaki adım çıktı işte dolandırıcıdır bu h*le paralıdır yazısı çıktı

Çözüm
odanıza baska bı hıle kullanan kısı gırıyor kullandıgı hılenın ozellıklerınde war oyunda herkese mesaj atma sarı yazıyla ıste o sızle alakası yok yaanı :) endıselenmenıze gerek yok + o kısılerın attıgı dc lere gırmeyın bence sıze vırus atarlar dıkkatlı olsun

KİNGNOYAN

Super Member
wolftü is gooodddd
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

p2w oyu ben tabiki alırdım hileyi

Ram1zBey

Super Member
Konular
6
Knk hayır :D Bunu sana yapan kişi karşı takımdan herhangi birisi. Bir tane daha wolftü hilesi var. O hile paralı yasaklı atma pluginler daha neler neler. Ve evet maalesef o hileyi kullanan kişi hangi ip den bağlandığını görüyor o hilenin böyle bir özelliği var. Bunun özelliği ile seni trollemiş. Çok kez karşılaştım bu durumla. realitycheats hilesinde bir sorun yok. Merak etme. Sarı yazı kelimesini gördüğüm an anladım. ekranında kocaman beliriyor spam şeklinde ve seni oyundan attırıyor. Korkulacak bir şey yok
Eyvallah Dostum anladım Troll Oldugunda işte ıp çıkınca şüphelendim :d

swich11321

Banned Member
knk ben wolftü hilesini açtım ama 15 dk falan oynadım sonra destek başvur dedi bağlantı koptu dedi attı nedeni nedir

Ram1zBey

Super Member
Konular
6
odanıza baska bı hıle kullanan kısı gırıyor kullandıgı hılenın ozellıklerınde war oyunda herkese mesaj atma sarı yazıyla ıste o sızle alakası yok yaanı :) endıselenmenıze gerek yok + o kısılerın attıgı dc lere gırmeyın bence sıze vırus atarlar dıkkatlı olsun
Bilgilendirme İçin Teşekkürler Anladım Troll Oldugunu sadece ıp endişelendirmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...