Wolftü hilesi yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan3152

Confirmed Memb.
Konular
7
Beyler acılırken boyle bır hata veriyor nasıl duzeltılır yardımcı olur musunuz?Ekran görüntüsü 2023-10-30 150349.png

Çözüm
Öncelikle kontrol etmeniz gereken Windows sürümüdür, Eğer Windows 11 22h2 işletim sistemi kullanıyorsanız
Windows 11 22H2 ve ilerideki gelecek sürümlerde, kernel hilelerimiz çalışmayacaktır. Windows, Intel vulnerable driverin imzasını karalisteye aldı
ve bu nedenle o sürümdeki kullanıcılar "Failed to load vuln driver" hatası ile karşı karşıya kalacaktır. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın. (https://prnt.sc/QXqFe320IKQZ)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları...

Norah

bang!
Legend Member
Konular
57
Windows Sürümünüzü Düşürerek Hileye Rahatlıkla Erişebilirsiniz İyi Forumlar.

baronserkan

Confirmed Memb.
Konular
2
bende de olmuştu geçen gün bi arkadaş yardımcı oldu cmd kodu vermişti onları yaparak düzelmişti forumda gezerek bulmaya çalış unuttum ben

jusqi

Moderator
Konular
5
Öncelikle kontrol etmeniz gereken Windows sürümüdür, Eğer Windows 11 22h2 işletim sistemi kullanıyorsanız
Windows 11 22H2 ve ilerideki gelecek sürümlerde, kernel hilelerimiz çalışmayacaktır. Windows, Intel vulnerable driverin imzasını karalisteye aldı
ve bu nedenle o sürümdeki kullanıcılar "Failed to load vuln driver" hatası ile karşı karşıya kalacaktır. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın. (https://prnt.sc/QXqFe320IKQZ)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin. En az 1 kod hata verebilir aldırmayın.:
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımları izleyerek, Windows tarafından uygulanan karalisteyi devre dışı bırakabilirsiniz ve kernel hilelerimizi tekrar çalıştırabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...