Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş sen galiba dün geçeden kalmasın artık tespit edilmiş geçmiş olsun her türlü yersin şimdi gizli olmanın artık yararı yok güncel gelecek öyle
geçmiş olsun dediğim gibi
ben hi leyi sileli 2 ay oldu hi lesiz bir çekide oynuyordum 1 hafta önce sunucu banı yedim sunucuya girince atıyor oyundan daha önce de yemiştim ban ilk ban 2 bucuk ay sürdü 2. ban 1 ay bu ne kadar sürer bilmiyorum görücez bakalım hi lesiz oynamama ragmen ban yedim ne saçma
ben hi leyi sileli 2 ay oldu hi lesiz bir çekide oynuyordum 1 hafta önce sunucu banı yedim sunucuya girince atıyor oyundan daha önce de yemiştim ban ilk ban 2 bucuk ay sürdü 2. ban 1 ay bu ne kadar sürer bilmiyorum görücez bakalım hi lesiz oynamama ragmen ban yedim ne saçma
kral banı her türlü yersin BloodRaperin da dediği ne göre bir sefer mahsusen yedin mi bitti artık ya temelden artık statik mi yoksa dinamik mi ip ni kontrol ettir neler değiştirilecek söyleyim cihaz kimliğin artık listede Kara Beyaz Listede artık anakartın artık hangisinde işledi ilkte bilemiyoruz anakartın depolama ssd kullanıyorsan sdd değiştir bunlar değişecek ip ni taşı değiştir ancak kontrollerden öyle atlatabilirsin bende şu an oyuna girmiyorum yeni hesabım açık ama bir bakacağım şöyle 1. bucuk 2. 3 . bucuk ay bekleyeceğim arada bir girerim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
bende yeni format attım bilgisayarıma ama nafile yani her bir şekilde algılanabilir açık cihazımın sonu ? <3 geçmiş olsun herkese şimdiden kullanan bireylere