Wolftü hilesi

Tuncc

Super Member
Konular
26
Wolftü hilesi ban atıyor şuan ana hesaplarınızla girmeyin

MarinaMazepa

Active Member
Konular
3
Peki ne olacak diğer özellikleri de ele vermiş daha özellikler bakımda ne zaman güncellenecek özel olarak kullanacağımız zaten genel olarak daha da kısıtlı iyi ama özellik olarak çeşitliliği az oda dan attırma servers müdahalesi yok hilede veri paket gönderim de trafik müdahalesi yapılıp üzerine çalışmadan sonrası bence bir kaç özellik daha ekleyebilir odadan attırma gibi odayı laga sokma bazen gereksiz hileciler gelip doxlama yapıyorlar en azından iyi olur

vlkene

Member
ben ban yedım ne zaman geri açılır veya başka çaresi yokmu 10 yıllık hesap ban yedı :(
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ben ban yedım geri açılır mı ?

MarinaMazepa

Active Member
Konular
3
Valla hocam bilgim yok benim bildiğim 1 2 hafta Klasik HWID Banı Kalkar Diyorlar Ama Cidden Bilmiyorum Bu Oyunun Banı Olsaydı Hesaba Bile Giremezdiniz Direk Sizi Sunucuya Almıyor Muhtelemen Benim Gibi S16437 Hata Aldıysanız Ya Geçmiş Olsun Ya Olmasın Gibi Arada Kaldınız Artık 1 2 Haftaya Beklemeden 2. Hesabınızı da Direk Wolftü Hilesiyle Geçmiş Olsunlara da Girmeyin BloodRaper Söyledi Bunu 1 Sefer Hwıd Banından Giren 2. Hesablada Kaybeder miş Yani Artık Oyun Sizi Sunucuya Kadar Sokuyor Ama Geri Sunucudan Atıyor Diyerek Tekrar Gecmiş Dileklerimizi Tekrar Sunarak Büyük Kaybınız İçin Üzülürek Durumu Tekrarlıyoruz Neticede HWID Ban Evusion Yaratılmadan Önce Düşünelecek Çok Şey vardı Bunu Aşacak programlar Üretseniz Hileden Daha Derin Temiz Bir Şeydi ?

sinansazren

Active Member
Konular
6
Valla hocam bilgim yok benim bildiğim 1 2 hafta Klasik HWID Banı Kalkar Diyorlar Ama Cidden Bilmiyorum Bu Oyunun Banı Olsaydı Hesaba Bile Giremezdiniz Direk Sizi Sunucuya Almıyor Muhtelemen Benim Gibi S16437 Hata Aldıysanız Ya Geçmiş Olsun Ya Olmasın Gibi Arada Kaldınız Artık 1 2 Haftaya Beklemeden 2. Hesabınızı da Direk Wolftü Hilesiyle Geçmiş Olsunlara da Girmeyin BloodRaper Söyledi Bunu 1 Sefer Hwıd Banından Giren 2. Hesablada Kaybeder miş Yani Artık Oyun Sizi Sunucuya Kadar Sokuyor Ama Geri Sunucudan Atıyor Diyerek Tekrar Gecmiş Dileklerimizi Tekrar Sunarak Büyük Kaybınız İçin Üzülürek Durumu Tekrarlıyoruz Neticede HWID Ban Evusion Yaratılmadan Önce Düşünelecek Çok Şey vardı Bunu Aşacak programlar Üretseniz Hileden Daha Derin Temiz Bir Şeydi ?
knk anakart veya ip banı atabilirlermiş o daha kötü her hesaptan giremezsin

ben ban yedım ne zaman geri açılır veya başka çaresi yokmu 10 yıllık hesap ban yedı :(

ben ban yedım geri açılır mı ?
knk 2 haftaya acılır

MarinaMazepa

Active Member
Konular
3
knk anakart veya ip banı atabilirlermiş o daha kötü her hesaptan giremezsin

knk 2 haftaya acılır
"Kral, zaten o hesaba giremezsin. Bir kez bir iş çevirdiysen diğer hesaplar da bir süre sonra banlanmıyor mu? Ben de tam olarak bunu söylüyorum; geçmiş olsun. Ama şimdi yeni bir spoofer indirip kurdum, her şeyi CMD üzerinden halledip bilgisayarı yeniden başlattım. O banlanan hesaba bir kez bile girersem bu yeni kimliği de anında fişleyebilirler diye yepyeni bir hesap açtım.

Bu sefer hilenin özelliklerini fazla abartmadan kullanacağım. Sanırım hile artık direkt ban atıyor; dün ikinci hesabımla test ettiğimde biraz abartınca fark edilir edilmez sunucudan men edildim. Anlaşılan o ki hilenin artık güncellenme vakti gelmiş, mevcut sürüm yetersiz kalıyor."