wolftü hileyi açamıyorum win 11 yüklendi bilgisayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emek6999

Super Member
Konular
10
wolfteamda hileyi acamıyorum win 11 yükledi bilgisayarın kendısı

hack acılırken sistem güncel hatası verıyor realul programın mı yapanlar tarafından güncellenmesi gerekıyor

Çözüm
Öncelikle kontrol etmeniz gereken Windows sürümüdür, Eğer Windows 11 22h2 işletim sistemi kullanıyorsanız
Windows 11 22H2 ve ilerideki gelecek sürümlerde, kernel hilelerimiz çalışmayacaktır. Windows, Intel vulnerable driverin imzasını karalisteye aldı
ve bu nedenle o sürümdeki kullanıcılar "Failed to load vuln driver" hatası ile karşı karşıya kalacaktır. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın. (https://prnt.sc/QXqFe320IKQZ)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları...

jusqi

Moderator
Konular
5
Öncelikle kontrol etmeniz gereken Windows sürümüdür, Eğer Windows 11 22h2 işletim sistemi kullanıyorsanız
Windows 11 22H2 ve ilerideki gelecek sürümlerde, kernel hilelerimiz çalışmayacaktır. Windows, Intel vulnerable driverin imzasını karalisteye aldı
ve bu nedenle o sürümdeki kullanıcılar "Failed to load vuln driver" hatası ile karşı karşıya kalacaktır. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın. (https://prnt.sc/QXqFe320IKQZ)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin. En az 1 kod hata verebilir aldırmayın.:
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımları izleyerek, Windows tarafından uygulanan karalisteyi devre dışı bırakabilirsiniz ve kernel hilelerimizi tekrar çalıştırabilirsiniz.

w11_22h2.png

Eğer yukarıdaki çözüm işe yaramadıysa veya windows sürümünüz 22h2 değilse
Bilgisayarınız da her hangi bir anti virüs yazılımı bulunmasından kaynaklanmaktadır.
Bilgisayarınızdan Avast, Kaspersky, Faceit AC, Malwarebytes, Avg v.b tüm anti virüs yazılımlarınızı silin
bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Buna rağmen hala hata veriyorsa bilgisayarınızı
formatlamanız gerekecek, çünkü sildiğiniz bir anti-virüs yazılımının sürücü hala bilgisayarınızda çalışıyor.

1666174867835.png

Çözüm

sh4ado

Biz Türk Hanın beş oğluyuz Gök Tanrının öz kuluyuz
Super Member
Konular
6
Hocam windows 11 de çoğu hile sorunlu tavsiyem windows 10 23h2 sürümüne geçmen olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...