wolftü inventory ve karakter hack gelir mi ?

xmert1

Confirmed Memb.
Konular
4
Sayın yöneticilerim, bu alanda çalışan teknik destek arkadaşlarım..
Güncel wolftü hilesinde ellerinize sağlık yok yok, fakat sadece envanter ve karakter hack yok. Kodlaması daha mı zor yada piyasada envanter ve karakter hacki olan hileler para ile satılıyor, bu ekmek teknesi batmasın diye mi yapmıyorsunuz.

Saygılarımla,

kaosezalis

Confirmed Memb.
Konular
2
Valla hocam karakter ve envanter hilesini bende uzun zamandır bekliyorum çok eskiden özel karakterler yeni açılmışken karakter ve envanter hileleri bazı uygulamalarda mevcutdu şuan neden realityde veya başka sitelerde yok bnde bilmiyorum ama gelirse çok güzel olur inş gelir

username112

Super Member
Konular
7
Eskiden forumlarda hile kodlamasa da bazı arkadaşlar belli kodlar paylaşırdı. Hile kodlayıcıları o kodlar ile kodlardı. Şimdi forumlar öldüğü için o kod paylaşan arkadaşlar da yok ortalıkta. Hilelere yeni özellik ekleme de yok haliyle. Hatta azalıyor. Wolftüde tek atma kalktı ve hala gelmedi hilesi. Envanter hilesi gelse mükemmel olur ama gelmez bu gidişle. Eskiden çok iyi hatırlıyorum hilenin arayüzü dikdörtgen şeklinde ve bir sürü envanter için silah/bıçak/karakter/takla vb. seçiyorduk hile arayüzünden. Şimdi ise eser yok...

EpicBey44444

👑
Super Member
Konular
3
böyle hileler artık sadece ücretli hilelerde oluyor wolftü öldügü için kimse pointleri bulmakla ugraşmıyor eger boyle ozellıkler istiyorsan hile satın alıcaksın 300 tl verip

Mert472173

Confirmed Memb.
Konular
5
Kardesim Ücretlidir senin dediginden malesef yok piyasada beles sen dogrudan sasma RC kullan!