Wolftü Kaçak JP hk.

Ceys

Active Member
Konular
1
Merhaba,
Son zamanlarda çokca karşıma çıkıyor, ucuz JP satanlar.
Duyduğuma göre kaçan nakit olayı bitti ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Yakın zamanda böyle birşey satın alan veya satıldığına şahit olan oldu mu?

Mühürdar

Confirmed Memb.
Konular
6
Kaçak nakit diye bir şey yok hocam. Oyunun veritabanına bağlı olan bir şeyi kaçak olarak yükleme yok. Kaçak nakit yükleyicisi diye tabir edilen insanlar illegal yollardan calıntı kartlarla veya kara paralarla çekip teslim ediyor. Cebinden çıkmadığı içinde piyasanın altı fiyattan illegal işini legal paraya bağlıyor. Yani sorunun yanıtına gelecek olursak. Alırsan eğer aldığın kişi bilindik biriyse evet yükler lakin tavsiye etmiyorum.

hasantuncer

Ultra Member
Konular
33
eskıden alıyordum ama sonra olayları anlayınca bır daha yuklemedım cogu kısıd e parayı alıp kayboluyor

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Dolandırıcıdır büyük ihtimal veya çalıntı kartlardan alıp parayı nakite çevirmek için satıyordur.

mardinli428

Confirmed Memb.
Konular
1
Kredi kartı hırsızları karttaki parayı çekemedikleri için siz onlara para yolluyorsunuz onalr da sizin hesaba jp veriyor. Böylelikle parayı çekmiş gibi oluyor. Bu hikayede yanan kart sahibi oluyor.

yusuftugrul

Member
bende ddün aldım 1.5 milyon nakit 500 tl ama kaçak jp diye bırşey yok cc ile geçiyorlar

KafiyePerisi

Member
Merhaba Ben Kafiye Perisi, Cidden kaçak JoyPara aklayamazsınız öyle bir şey hiç bir zaman olmadı olmayacak da çünkü para kazanılan bir yerden hele ki online bazı oyunlada var ama wolftü‘de böyle bi şey imkansız