wolftü KURT TAKLASI

sasori

Confirmed Memb.
Konular
12
sea beyler hileyi açıp kurt taklasını aktifleştiriyorum bende görünüyor takla atıyorum ama karşı tarafta görünmüyor biri bana yardı medebilir mi hellpppp

Moderatör tarafında düzenlendi:

BruceWayn3

Active Member
teşekkür ederim ama hilenin avantajı bu değil mi zaten sende olmayanı elde etmek karşı taraf göremiyosa ben görsem ne olur ki
Söylediğinde bir yere kadar haklısın ama biraz bardağın dolu tarafına bakmanı tavsiye ederim. Sonuçta hile ile takla animasyonunu aktifleştirebiliyorsun. Hiçbir şey maalesef kusursuz çalışmıyor veya olmuyor buda nazar boncuğu olsun :)) Öbür taraftan baktığında Always Headshot kusursuz çalışıyor gerçekten yapımcıları takdir ediyorum. Hileninde dolu taraflarından biriside bana göre bu. :)

sasori

Confirmed Memb.
Konular
12
Söylediğinde bir yere kadar haklısın ama biraz bardağın dolu tarafına bakmanı tavsiye ederim. Sonuçta hile ile takla animasyonunu aktifleştirebiliyorsun. Hiçbir şey maalesef kusursuz çalışmıyor veya olmuyor buda nazar boncuğu olsun :)) Öbür taraftan baktığında Always Headshot kusursuz çalışıyor gerçekten yapımcıları takdir ediyorum. Hileninde dolu taraflarından biriside bana göre bu. :)
bir kaç kusur daha var daaklıma gelen sınırsız mermi açınca dapençe atılmıyo sanırım sadece insan modunda kullanabiliyoruz yine de hiç yoktan iyidir diyelim :D