Wolftü rc hack oyundan atıyor

whondy

Super Member
Konular
7
Beyler dün giriş yapıp güzelce oyunumu oynuyordum şimdi oyunda giriyorum yine iki kurt sırt sırta olduğu fotoğrafta pat diye oyundan atıyor. yeni güncelleme geldi ondan mı acaba? çözümü bilen varsa yazabilir mi
NOT: vanguard defender kapalı.

whondy

Super Member
Konular
7
güncelleme yenİ gelmedi ya güncelleme gelse realitycheatsın haberi olur okadar boş biryer sanmayın reality cheati son oyun güncellemesinde güncellediler pc windows 10 64 bit olması gerekiyor orada hilenin orada çalıştırma gereksinimleri yazıyor senin pc onlara uygunsa çalıştır ve sadece defenderle bitmiyor o iş bide virüs ve tehdit koruması ayarlarından gerçek zamanlı korumayı kapat ozaman bir sorun kalmaz yardımcı olabilmişimdir umarım.
yardımcı olduysam ne mutlu bana
wolftü bu gece yeni güncelleme getirdi yani bakımdaydı dün ne güzel oyun oynuyordum bugün giremiyorum ne yazıkki
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

güncelleme yenİ gelmedi ya güncelleme gelse realitycheatsın haberi olur okadar boş biryer sanmayın reality cheati son oyun güncellemesinde güncellediler pc windows 10 64 bit olması gerekiyor orada hilenin orada çalıştırma gereksinimleri yazıyor senin pc onlara uygunsa çalıştır ve sadece defenderle bitmiyor o iş bide virüs ve tehdit koruması ayarlarından gerçek zamanlı korumayı kapat ozaman bir sorun kalmaz yardımcı olabilmişimdir umarım.
yardımcı olduysam ne mutlu bana
windows 10 64bit işletim sistemi vanguardım kapalı defender block var hepsi kapalı 2 tane sırt sırta kurt olduğu fotoğrafta oyundan atıyor