wolftü s48 hatası 3 gündür gitmedi

xleonsamet

Active Member
Konular
4
3 gündür açılmasını bekliyorum hala aynı hata ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
Galiba 14 gün ban yedik benim güvenim sarsıldı RC ye wlp ye geçicem parasını verip oyunun allahı olucam bunlara para vermıyoz virüs ve ban yiyoruz o daha şerefli!

Osderda

>.....
Admin
Konular
49
Web sitesi
osderdadev.com
Galiba 14 gün ban yedik benim güvenim sarsıldı RC ye wlp ye geçicem parasını verip oyunun allahı olucam bunlara para vermıyoz virüs ve ban yiyoruz o daha şerefli!
virüs var diyorsun kanıtlar mısın kardeşim bende merak ettim virüs neredeymiş

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
virüs var diyorsun kanıtlar mısın kardeşim bende merak ettim virüs neredeymiş
Birinci kanıt turkhack tim sitesinde mevcut ikinci kanıt wolftü yeni yama geldiği gün hileyi silip öyle girdim oyuna ve hileyi heryerden sılmeme rağmen s48 hatası aldım demekki silinmesine rağmen biryerlerde virüs çalışıyor ayrıca reality cheats yazınca ilk sizin site çıkarken hemen altında türkhacktim ın rcnin gerçekleri virüsü vs. Diye bir site karşımıza çıkıyor kendini kabdırırsın anca yok diye

Osderda

>.....
Admin
Konular
49
Web sitesi
osderdadev.com
Birinci kanıt turkhack tim sitesinde mevcut ikinci kanıt wolftü yeni yama geldiği gün hileyi silip öyle girdim oyuna ve hileyi heryerden sılmeme rağmen s48 hatası aldım demekki silinmesine rağmen biryerlerde virüs çalışıyor ayrıca reality cheats yazınca ilk sizin site çıkarken hemen altında türkhacktim ın rcnin gerçekleri virüsü vs. Diye bir site karşımıza çıkıyor kendini kabdırırsın anca yok diye
Söylediklerin hiçbiri kanıt değil kardeşim; bahsettiğin sitede, bizi aşağılamak için yeni hesap oluşturup konu açmış içerisinde hiçbir şekilde delil kanıt veya bir virüs tehditi göstermemekte. Yazdığı yazıyı baştan sona beyniniz ile(götünüzle değil) okursanız anlayacaksınız ki ortada bir virüsü kanıtlamamış. Konuda bir RealUI loader dosyasının explorerde görünümü ve virüstotal sonucu bulunuyor, virüstotal sonucunda malware demek virüs demek değildir, haliyle malware yazan sonuçları çıkarırsanız ortada virüstotal sonucunda %1 virüs ihtimali çıkıyor bunu ortaya atanlarda bağımsız anti virüs yazılımların apileridir.

2. mevzuda o kadar konudan anlamadığını belirtiyorsun ki diğer hesaba girdiğinde 'RealUI den veya RC Virüsü' altında banlandığını sanıyorsun, hayır kardeşim şurada bir kişiye bile sorsan Wolftü'ye Battleye geldiğini ve hwid ban attığını öğrenebilirsin, cihazın spooflanması gerekiyor ve kısa sürede siteye spoofer paylaşacağım.

bir dahakine adam akıllı kanıtlar sun ki kendimi kandırayım pardon kapdırayım, güzelim

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
lan olum başka elemanların hilelerinide virüstotala atsanda aynı sonucu verir nasıl bir mantık kardeş gelmiş siteyi kanıt veriyor
Kusura bakma abi hesaba erişimim olmayınca iştede sıkıntı yaşayınca zehirimi sana kusmuş bulundum özür dilerim haklısın bir daha olmaz abi canımsım

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
lan olum başka elemanların hilelerinide virüstotala atsanda aynı sonucu verir nasıl bir mantık kardeş gelmiş siteyi kanıt veriyor
ama abi aklıma bir soru takıldı özelden yazmıycam dığerlerıde bilsin rahatlasın o kadar site giderleri vs varken bunca uğraşın bizler için çabalaman varken nasıl sadece reklam kazancıyla yetınıyorsun ınsanın aklına takılıyor kımse peygamber degıl bu devırde boyle ıyılık yapsın benı ve diğer meraklıları aydınlatabılırmısın ?

Ekli dosyalar

• Tagalog Ulol GIF.gif
    Tagalog Ulol GIF.gif
    134.7 KB · Görüntüleme: 0