xleonsamet
Active Member
- Konular
- 4
3 gündür açılmasını bekliyorum hala aynı hata ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
virüs var diyorsun kanıtlar mısın kardeşim bende merak ettim virüs neredeymişGaliba 14 gün ban yedik benim güvenim sarsıldı RC ye wlp ye geçicem parasını verip oyunun allahı olucam bunlara para vermıyoz virüs ve ban yiyoruz o daha şerefli!
Birinci kanıt turkhack tim sitesinde mevcut ikinci kanıt wolftü yeni yama geldiği gün hileyi silip öyle girdim oyuna ve hileyi heryerden sılmeme rağmen s48 hatası aldım demekki silinmesine rağmen biryerlerde virüs çalışıyor ayrıca reality cheats yazınca ilk sizin site çıkarken hemen altında türkhacktim ın rcnin gerçekleri virüsü vs. Diye bir site karşımıza çıkıyor kendini kabdırırsın anca yok diyevirüs var diyorsun kanıtlar mısın kardeşim bende merak ettim virüs neredeymiş
Söylediklerin hiçbiri kanıt değil kardeşim; bahsettiğin sitede, bizi aşağılamak için yeni hesap oluşturup konu açmış içerisinde hiçbir şekilde delil kanıt veya bir virüs tehditi göstermemekte. Yazdığı yazıyı baştan sona beyniniz ile(götünüzle değil) okursanız anlayacaksınız ki ortada bir virüsü kanıtlamamış. Konuda bir RealUI loader dosyasının explorerde görünümü ve virüstotal sonucu bulunuyor, virüstotal sonucunda malware demek virüs demek değildir, haliyle malware yazan sonuçları çıkarırsanız ortada virüstotal sonucunda %1 virüs ihtimali çıkıyor bunu ortaya atanlarda bağımsız anti virüs yazılımların apileridir.Birinci kanıt turkhack tim sitesinde mevcut ikinci kanıt wolftü yeni yama geldiği gün hileyi silip öyle girdim oyuna ve hileyi heryerden sılmeme rağmen s48 hatası aldım demekki silinmesine rağmen biryerlerde virüs çalışıyor ayrıca reality cheats yazınca ilk sizin site çıkarken hemen altında türkhacktim ın rcnin gerçekleri virüsü vs. Diye bir site karşımıza çıkıyor kendini kabdırırsın anca yok diye
Seni tutan yok yalvarma ozaman birdaha banim ne zaman kalkacak diyeGaliba 14 gün ban yedik benim güvenim sarsıldı RC ye wlp ye geçicem parasını verip oyunun allahı olucam bunlara para vermıyoz virüs ve ban yiyoruz o daha şerefli!
Kusura bakma abi hesaba erişimim olmayınca iştede sıkıntı yaşayınca zehirimi sana kusmuş bulundum özür dilerim haklısın bir daha olmaz abi canımsımlan olum başka elemanların hilelerinide virüstotala atsanda aynı sonucu verir nasıl bir mantık kardeş gelmiş siteyi kanıt veriyor
ama abi aklıma bir soru takıldı özelden yazmıycam dığerlerıde bilsin rahatlasın o kadar site giderleri vs varken bunca uğraşın bizler için çabalaman varken nasıl sadece reklam kazancıyla yetınıyorsun ınsanın aklına takılıyor kımse peygamber degıl bu devırde boyle ıyılık yapsın benı ve diğer meraklıları aydınlatabılırmısın ?lan olum başka elemanların hilelerinide virüstotala atsanda aynı sonucu verir nasıl bir mantık kardeş gelmiş siteyi kanıt veriyor