wolftü sakın kullanmayın

c r o w

karga
Ultra Member
Konular
19
baş komutan 5 süresizli 60 yıl yetecek kadar kutulu hesabım açtığım gibi patladı. yani en azından güncellemeye falan alsanız benim gibi başkaları da yanmaz. en kötü 14 15 yıllık hesabımdı utanmasam ağlayacağım o kadar zoruma gitti ki. joygame'e ticket falan attım da bi şey değişeceğini sanmıyorum. eskiden süreli atıyorlardı artık süresiz sanırım. destek ile iletişime geçin falan deniyordu. şimdi direkt yasadışı program kullandınız diye atıyor. yani inanılmaz üzüldüm. dediğim gibi en azından güncellemeye falan alın da daha fazla insanın canı yanmasın. açmanın herhangi bir yolu olmadığını biliyorum ama, bir ihtimal dahi olsa yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Çözüm
joygame hesapları 2 3 hafta içerisinde açıyor çok endişe etmeyin. Hilemizi yeni güncelledim ve gözlemliyorum. Kimisi haftalardır kullanmakta kimisi sizin gibi 1 kere yasaklanıp hala oyuna girebilmektedir. Yeni anti cheat battleye olduğundan bilgisayarınızı tamamen kişisel alanınızı intikal ettiğinden her bir internet taramasına, ekranınızda anlık görüntülemeler kadar gözlemleyip inceliyor. Bu yüzden ne yaptığınıza çok dikkat etmeli, açtığınız tuşlu özellikleride dikkat etmeniz gerekiyor

snoxy2

Ultra Member
Konular
2
hilede bazı özellikler belli edebiliyor ama merak etme hesabın açılır kısa bi sürede

RAHATSIZ

Ben Melorices xD
Ultra Member
Konular
9
MERHABA ARKADAŞLAR HALA BAN ATIYOR MU MERAK ETTIGIM İÇİN SORUYORUM
ben sadece izleme ve tuşlu kafa kullanıyorum ara sıra da duvardan vuruş açıyorum yani 100 oyundan 3 ünde falan açıyorum duvardan vuruşu ve ban yok sıfır hesap açtım 1 yıldız oldu hala oynuyorum

serseri 05

Ultra Member
Hilede sorun yaşanmıyor ve özellikleri maçtayken açın Sayın @Osderda belirtmiş ban yiyen hilerde bakıma almış yasa dışı program kullandınız uyarısı 1 hafta hesabın askıya alınır benim hesapta wolftü kek Güncelleme gelmediği an oyuna girmiştim ve og bana mail attı hesabınız inceleniyor dedi 1.5 hafta yakın bekledim açıldı uyarı sadece askıya alınır korkma çoğu kişi envanter hilesi istiyor ama rc ekibi olarak batleeyel anti cheat koruması önüne geçmektir kimse ban yemesin diye maçtayken açın özellikleri

Shexperr

Active Member
knk o biraz ban atıp atmaması şansa kalmış bir şey ya dünden beri kullanıyorum çok açtığım da oldu ama herhangi bir sorun ile karşılaşmadım daha