WOLFTU TEKNİK PROBLEM HATALARI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KIRALLEO145

Super Member
Konular
7
EFENDİM BİLİYORUM ŞUANDA WOLFTÜDE TEKNİK SIKINTI OLMALI ÇÜNKÜ BU SON GÜNCELLEMEDEN SONRA BU SORUN GEÇİLMEZ OLDU HİLENİN BAKIMA GİRİP TEKRARDAN GÜNCELLENMESİ GEREKİYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR BU SORUNU DÜZELTECEĞİNİZE KALBİMLE İNANIYORUM VE SORUN ÇÖZMENİZ BEKLİYOR OLACAĞIZ

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    343.2 KB · Görüntüleme: 51
  • hata.png
    hata.png
    307.6 KB · Görüntüleme: 10

fekinci3466

Super Member
Konular
8
Dün akşam bir sıkıntı yoktu fakat şuan bende bu hatayı alınca direk foruma girdim meğersem sizdede varmış aynı sorun

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
bende tam bu saatlerde aynı sorunla karşılaştım wındows guncelleme yaptıktan sonra hata vermeye başladı h1le calısmıyor oyun bı yabancı geldı hılesız lutfen yardım edın

fekinci3466

Super Member
Konular
8
bende tam bu saatlerde aynı sorunla karşılaştım wındows guncelleme yaptıktan sonra hata vermeye başladı h1le calısmıyor oyun bı yabancı geldı hılesız lutfen yardım edın
Yok dostum windows güncellemesi ile alakası yok hile ile ilgili bir sıkıntı var en kısa sürede düzeleceğini umuyorum

KIRALLEO145

Super Member
Konular
7
BURDA GÜNCELLEME İLE ALAKASI YOK DOSTUM SENİN BİLGİSAYAR WİNDOWS 10 İSE HER TÜRLÜ KALDIRIR YANİ BİRŞEY OLMAZ BENİMKİ WİNDOWS 10 PRO ÜRÜN ANAHTARI ETKİN YANİ ALAKASI YOK DİYEBİLİRİM SEN SADECE WİNDOWS 10 OLUP OLMADIĞINA BAKMANDIR ANLATABİLDİM İSE MUTLU OLDUM
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

wolftü oynayan kaldi mi hala 😪 onceden cok oynardim
WÖLFTÜ HİLESİ İZLEME OLMASI BİLE ÇOK KATKI SAĞLIYOR YANİ LÜTFEN KÜÇÜK GÖRMEYELİM

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
Admınler en azından düzeltıcez yada evet sorun var dıyın ıcım rahatlasın :sad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...