Wolftü yeni hileler nasıl

KRI

Ultra Member
Konular
19
Kral şimdi ben en son 2 yıl önce bu siteye gelmiştim ve wolftü hile açmıştım şuan çok merak ediyorum yeni hileler varmı yoksa bazı hileler silindimi falan bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim

username112

Super Member
Konular
7
Hilelerin sayısı gittikçe azalmakta forumdaki. Wolftüde 2 hile vardı (RC Free Hack ve RC VIP Hack). Şu an sadece RC VIP Hack var. Onda da "tek atma" kaldırıldı bir daha da eklenmedi. Legit oynayacaksan şu anki hiledeki özellikler işine yarar. Sekmeme, izleme, always hs (tuş atamalı) falan işe yarıyor. Ama tek atma olmaması og kurtlu odalarda oynayamamana sebep oluyor.

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Yeni bir özellik yok ama hile yeni yama uyumlu ve ban yedirmiyor.

KRI

Ultra Member
Konular
19
Hilelerin sayısı gittikçe azalmakta forumdaki. Wolftüde 2 hile vardı (RC Free Hack ve RC VIP Hack). Şu an sadece RC VIP Hack var. Onda da "tek atma" kaldırıldı bir daha da eklenmedi. Legit oynayacaksan şu anki hiledeki özellikler işine yarar. Sekmeme, izleme, always hs (tuş atamalı) falan işe yarıyor. Ama tek atma olmaması og kurtlu odalarda oynayamamana sebep oluyor.
Kral sen nerden biliyon sen super member değilsinki
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Yeni bir özellik yok ama hile yeni yama uyumlu ve ban yedirmiyor.
Tek atmayla ölümsüzlük kaldırdıldımı

username112

Super Member
Konular
7
Hileleri Kullandığım için biliyorum kral :D ölümsüzlük hâlâ var ama tek atma yok.

KRI

Ultra Member
Konular
19
Profile bak hahahah
2 yıl önce yaptım kral ve Bi sorun göremiyorum profilde
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hileleri Kullandığım için biliyorum kral :D ölümsüzlük hâlâ var ama tek atma yok.
Farkettim kral valla açık konuşayım kötü olmuş hile eskiden hile olduğunu belli etmeden kullanabileceğin hileler oluyordu şimdi 1 tane hile açıyorsun hemen anlıyorlar