Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,s48 hatası veriyor vip hack kullandım 1 gün sonra hesabıma girip suncuuya katıldığımda bunla karşılaştım nasıl bu sorundan kurtulabilirim?
Bu Sorun Herkezde Oluyor Hileyı Açın Oyun Boyunca Haraket Etmeyin Yine Ban Yersiniz Bunun Açıklaması Hilenin Fark Edilmesidir Son Günlerde wolftü Hilelere İlgisi Arttı Yoksa Kolay Kolay Ban Etmez Bu Hile.
Bu Sorun Herkezde Oluyor Hileyı Açın Oyun Boyunca Haraket Etmeyin Yine Ban Yersiniz Bunun Açıklaması Hilenin Fark Edilmesidir Son Günlerde wolftü Hilelere İlgisi Arttı Yoksa Kolay Kolay Ban Etmez Bu Hile.
Bilemiyorum Bi Dilekçe Ver Sonrası JoyGameye Bağlı Ama Bence fazla Heveslenme Joygame Çok Acımasız Banları Kolay Kolay Açmıyorlar Ben Direk Yeni Hesap Açıyorum
hillenini güncellenmesini bekliyicez bide kendi hesabınızda hille açmanızı tavsizye etmem benim bi arkadaşım hille açtı hesabı ban yedı gidip internette ücretsiz hesap bulabilirsin veya oyunu bırakmış arkadaşlarının hesabını isteyebilirsin.