Wolfü VİP Hack

SAPLAYICITM

LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!!!!!!
Ultra Member
Konular
26
hileyi güncelleyen arkadaşların eline sağlık güncelleme yapmasaydınız daha iyi olurdu zaten yeni bir özellik gelmemiş. sorunlar var mesela güncellemeden önce zıplama hilesi (1) , yürüyüş hızını açardım üstüne de hızlı zıplama açardım ve tek atmayı açıp kurt moduna girer og dövmesi var gibi oynardım ama bugün girdim ve bütün ayarlarım çok kötü olmuş çok fazla zıplıyor ve sürekli aşağı düşüp ölüyorum hatanın düzeltilmesi ve eski haline getirilmesini istiyorum.

inci

Ultra Member
Konular
9
arkadaşlar daha önceden hile istediğim gibiydi güncellemeden sonra bozuldu bu öfkeniz ne?
kardeşim sen emir veriyorsun yazma şeklin yanış senin diceksin ki hilede biraz hatalar var bu var su var umarım en yakın zamanda düzeltilir diceksin hile o kadar kolay hazırlanmıyor adamlar acele etmıs hileyi cıkarmıs beklemeyın diye.

Ardanujen787

Super Member
Konular
17
Hocam herkes kendi fikrince yorum yazmış ama bu hile adı üstünde ücretsiz yani ban yedirmez diye bir şart sunmuyorlar

yzbbadem

Active Member
beyler hepiniz adamı yanlış anlamışsınız adam diyo ki bu gelen güncellemeyi beğenmedim eskisi daha iyiydi getirebilirse rc ekibi eski güncellemeyi getirsin diyor :D saygılar