Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
wolftü hileyi açıyorum reklam aşamasında realitycheats sayfasını aç diyor açıyorum saniye sayıyor reklama tıklıyorum oluyor medipediforum aşamasına gelir yeni sekme açıp yazıyorum lakin süre saymıyor öyle kalıyor çözüm nedir
wolftü hileyi açıyorum reklam aşamasında realitycheats sayfasını aç diyor açıyorum saniye sayıyor reklama tıklıyorum oluyor medipediforum aşamasına gelir yeni sekme açıp yazıyorum lakin süre saymıyor öyle kalıyor çözüm nedir
yazım kurallarına dikkat ederek Google de Search yapar mısınız? Büyük küçük harf arada bulunan boşluk vs. Örnek Loader size reality cheats yazmanızı istiyor ve siz realitycheats yazıyorsanız ortaya bosluk koymadan adımı atlamaz.