Lordist
Super Member
- Konular
- 42
Geçmişte bir insanla bir olay yaşadım. Yaşadığım ilk zamanlar kötü hissetmiştim ama olayı bazenleri hatırlıyordum. Aklıma gelince kötü oluyordum, aklıma gelmesini istemiyordum. Aradan 3 4 ay geçti. Benim kafamda bazı obsesif düşünceler oluşmaya başladı niye şöyle yapmadın niye böyle yapmadın gibisinden. Bu düşüncelere kulak verdim. Ve geçmişte yaşadığım bir olayı çok fazla kafaya takmaya başladım. Gün geçtikçe artıyordu bu. Artık gündelik hayatta yaptığım şeyleri yaparken aklıma geliyor moralimi darmadağan ediyordu. Büyük depresyona girmiştim. Ve bu sorunumu dış hayatımdaki hiç kimseye anlatmadım. Sonradan bu bana çok acı vermeye başladı. Gün geçtikçe artan acı ve son 3 4 aydır anksiyete ile boğuşuyorum. Bu olayı kafamdan atamazsam ne olacak, hayatımı bunla mı geçireceğim, şu şöyle olsaydı her şey çok daha güzel olurdu... Ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Bünye kaldırmıyor artık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Anksiyete daha da ilerlemeden şu sorunu çözmek ve eski hayatıma geri kavuşmak istiyorum. Buraya kadar okuduysan teşekkürler.