- Konular
- 36
- Web sitesi
- sites.google.com
garip bir durum ama saldım ztn yaBir kaç kişiyede aynısı olmuş bazıları hâla ban yemeden oynuyor
garip bir durum ama saldım ztn yaBir kaç kişiyede aynısı olmuş bazıları hâla ban yemeden oynuyor
kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım spoofera parada vermek istemiyorum açıkcasıgarip bir durum ama saldım ztn ya
iyiki ban yemişşin kurtulmuşsun valo kadar tilt olduğum hiç bi oyun bilmiyorum uzun yıllar cs oynadım ama bu başka seviye şuan hilesiz ascendat 2 kadar kastım saçıma aklar düştüyok be knk hileyi kullandım 3 maç sonra aim dahi açık olmadan ban yedim direkt oyunu sildim 1 yıl önce oynuyordum sen düşün![]()
ultra olması çok daha makulEskiden super memberlar erişebiliyordu ultraya çektiler mantıklı olan
valoyu sevmiyorum ztn o günde yani 1 yıl öncede ban yemiştim diye sildim şuanda gene sildim sen düşüniyiki ban yemişşin kurtulmuşsun valo kadar tilt olduğum hiç bi oyun bilmiyorum uzun yıllar cs oynadım ama bu başka seviye şuan hilesiz ascendat 2 kadar kastım saçıma aklar düştü
kullanma boşver brocum beni dinle pişman olmazsınkullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım spoofera parada vermek istemiyorum açıkcası
fps oyunların bence hileyle cok sarmıyorkullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım spoofera parada vermek istemiyorum açıkcası
düşünücem bakalım belki yeni bi güncellemeyle değişirvaloyu sevmiyorum ztn o günde yani 1 yıl öncede ban yemiştim diye sildim şuanda gene sildim sen düşün
kullanma boşver brocum beni dinle pişman olmazsın
nasıl sarmıyor hocam yafps oyunların bence hileyle cok sarmıyor
birde apex ve pubg gibi battle royal denenasıl sarmıyor hocam yaben çok egleniyorum
pubgde çok denedim zaten yabirde apex ve pubg gibi battle royal dene![]()