Yönetimle İletişim Talebi

A

AnonUser139296

Merhabalar,

RealityCheats üst yönetimi veya yetkili bir Admin ile nereden iletişime geçebilirim? Daha önce destek beklediğim ciddi ve hukuki bir mesele hakkında konu açmıştım; ancak bir moderatör tarafından talebim saçma bir şekilde reddedilerek konu kapatıldı. Söz konusu moderatöre ekim ayında özel mesaj yoluyla ulaşmaya çalışmama rağmen bugüne kadar tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı.

Mesele, kişisel verilerin korunması ve hukuki süreçleri ilgilendiren kritik bir konu olduğu için bir üst yönetici ile doğrudan görüşmek istiyorum. Konu hakkında yetkili birinin benimle iletişime geçmesini veya başvurabileceğim resmi bir kanal gösterilmesini rica ederim.

İyi çalışmalar.

jusqi

Moderator
Konular
5
Merhaba, @ramhax ,
Kişisel verilerinizin korunmasındaki amacınız hesabınızı sildirmekse eğer bu maalesef mümkün değil bu tür istekleri reddediyoruz. Eğer ki ciddi bir olaydan dolayı veri talebiniz varsa benimle iletişime konu altında veya dc üzerinden geçebilirsiniz. dc: jusqi

jusqi

Moderator
Konular
5
Eski Konularınızı inceledim ve gerekli yanıtı vermişim daha açık bir şekilde anlatmak gerekirse şayet:
Kayıt tutma amacımız bir sorunun ortaya çıkması durumunda tespitin gerçekleştirilebilmesi açısından tercih edilen sistemdir. Sistemdeki kullanıcıların bütün işlemleri ve erişim saatlerinin kaydedilmesi amaçlanmaktadır. Hukuki sebepler ile düzenlemeler çerçevesinde teknik arızalara dair kayıtlar da tutulmaktadır. Bir sorunun ortaya çıkması durumunda sistem içerisindeki problemlerin neden kaynaklandığını değerlendirmek ve çözümü bulmak muhtemeldir. Kullanıcı adı ve parola ile sisteme girecek olan kullanıcının hangi yetki ve haklara sahip olduğunun belirlenmesi söz konusu olacaktır. Sisteme kaydolan kullanıcıların gruplama çerçevesinde yetkilendirilmesi mümkündür. Kullanıcıların ait oldukları grubun bütün yetkilerini ellerinde bulundurmaları söz konusu olmaktadır. Bir kullanıcının birden fazla kullanıcıya sahip olması durumunda gruplara verilen yetkilerin tamamının veya bir dereceye kadar kısıtlama/yasaklama getirilir. Yetkilendirme çerçevesinde dosyaların hepsinin okunması mümkündür. Ancak silme gibi işlemler yapılması mümkün değildir. Sistemin güvenliği açısından kullanıcılara gereğinden fazla yetki verilmemesi ve hesaplarının tamamen silinememesi hukuki açıdan elzem bir durumdur.

1769094920347.png

bahomen1321

Active Member
Konular
1
Merhabalar,

RealityCheats üst yönetimi veya yetkili bir Admin ile nereden iletişime geçebilirim? Daha önce destek beklediğim ciddi ve hukuki bir mesele hakkında konu açmıştım; ancak bir moderatör tarafından talebim saçma bir şekilde reddedilerek konu kapatıldı. Söz konusu moderatöre ekim ayında özel mesaj yoluyla ulaşmaya çalışmama rağmen bugüne kadar tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı.

Mesele, kişisel verilerin korunması ve hukuki süreçleri ilgilendiren kritik bir konu olduğu için bir üst yönetici ile doğrudan görüşmek istiyorum. Konu hakkında yetkili birinin benimle iletişime geçmesini veya başvurabileceğim resmi bir kanal gösterilmesini rica ederim.

İyi çalışmalar.
bildiğim kadar reddedince bakmazlar