Youtube canlı yayın botu

Areskuthan12

Super Member
Konular
12
Youtube canlı yayın boyundan ben en fazla 130 civarını görebildim elimde proxy olmadığı için otomatik alıyorum onunla mı alakalı yoksa botun sınırı mı budur? Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Eğer proxy ile alakalıysa elinizde proxy varsa atarsanız çok sevinirim.

Areskuthan12

Super Member
Konular
12

aliosmanakso

Super Member
Konular
13
Web sitesi
www.instagram.com
Bahsettiğiniz video eski ve soruma yanıt alamadım şu an 173 civarına yükseldi bu iyi midir mesela binlerce basabilir miyim bunu merak ediyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yine de cevabınız için teşekkürler
knk hiç canlı açmadım youtubeden fikrimi belirttim işe yaradıysa ne mutlu bana

Bahsettiğiniz video eski ve soruma yanıt alamadım şu an 173 civarına yükseldi bu iyi midir mesela binlerce basabilir miyim bunu merak ediyorum

yine de cevabınız için teşekkürler
onemli değil kardeşim yararım dokunur inşallah

Areskuthan12

Super Member
Konular
12
Ne kadar beklerseniz o kadar iyi. hemen izleyici artmaz.
Binlerce izleyiciye ulaşabilir miyim? Ben zaten kendime basmıyorum.

Ne kadar beklerseniz o kadar iyi. hemen izleyici artmaz.
Bir de bir şey daha sormak istiyorum 2-3 defa çalıştırıp bütün proxyleri tek tek seçip hepsini kendisinin bulmasını söylersem daha mı hızlı artar yoksa bir tanesini seçip bekleyeyim mi? ve dediğim ne kadar bot basabilirim? Hemen hemen ilk defa kullanıyorum da öğrenmeye çalışıyorum

Areskuthan12

Super Member
Konular
12
binlerce izleyiciye ulaşman zor ve botu 1 defa çalıştırman yeterli. Daha fazla artmamasının sebebi bazı proxyler çalışmaması.
Evet, dediğim gibi bir süredir bekliyorum ve 150 civarında kalıyor siz kullandınız mı bu botu? Proxyleri otomatik almamla kendi proxylerimi kullanmam arasında çok fark var mıdır? Eğer siz kullandıysanız kaç izleyiciye ulaştığınızı söylerseniz sevinirim.

binlerce izleyiciye ulaşman zor ve botu 1 defa çalıştırman yeterli. Daha fazla artmamasının sebebi bazı proxyler çalışmaması.
Bir de Socks5 mi kullanayım http mi?