Ben olabilirim detayları konuşabiliriz dc gelebilir misin hocam orda konusalabiliriz
VortexERA Ultra Member Katılım 2 Ara 2020 Konular 24 Mesajlar 354 Tepkime puanı 26 18 Ara 2024 #11 NinjaADAM' Alıntı: Ben olabilirim detayları konuşabiliriz Genişletmek için tıkla ... dc gelebilir misin hocam orda konusalabiliriz
NinjaADAM' Alıntı: Ben olabilirim detayları konuşabiliriz Genişletmek için tıkla ... dc gelebilir misin hocam orda konusalabiliriz
Chermiee Super Member Katılım 15 Ara 2024 Konular 17 Mesajlar 270 Çözümler 1 Tepkime puanı 41 22 Ara 2024 #12 seasrgad' Alıntı: Youtube için ekip arkadaşı arıyorum yaş +15 sistemi orta düzey olsun mikrofonu olsun, discordu olsun iyi günler. Genişletmek için tıkla ... discord kapalı diye discordum yok ama yardımcı olmaya çalışırım
seasrgad' Alıntı: Youtube için ekip arkadaşı arıyorum yaş +15 sistemi orta düzey olsun mikrofonu olsun, discordu olsun iyi günler. Genişletmek için tıkla ... discord kapalı diye discordum yok ama yardımcı olmaya çalışırım
VortexERA Ultra Member Katılım 2 Ara 2020 Konular 24 Mesajlar 354 Tepkime puanı 26 22 Ara 2024 #13 Chermiee' Alıntı: discord kapalı diye discordum yok ama yardımcı olmaya çalışırım Genişletmek için tıkla ... hocam discord haricinde bende konuşma platformu yok dns değiştirip veya vpn açıp giremez misin
Chermiee' Alıntı: discord kapalı diye discordum yok ama yardımcı olmaya çalışırım Genişletmek için tıkla ... hocam discord haricinde bende konuşma platformu yok dns değiştirip veya vpn açıp giremez misin
Chermiee Super Member Katılım 15 Ara 2024 Konular 17 Mesajlar 270 Çözümler 1 Tepkime puanı 41 22 Ara 2024 #14 seasrgad' Alıntı: hocam discord haricinde bende konuşma platformu yok dns değiştirip veya vpn açıp giremez misin Genişletmek için tıkla ... dm gel orada konuşalım burada spam saymasınlar
seasrgad' Alıntı: hocam discord haricinde bende konuşma platformu yok dns değiştirip veya vpn açıp giremez misin Genişletmek için tıkla ... dm gel orada konuşalım burada spam saymasınlar
Jinxcy Ultra Member Katılım 29 Haz 2023 Konular 14 Mesajlar 303 Çözümler 1 Tepkime puanı 22 23 Ara 2024 #15 ekip arkadaşı olanların kazancı ne olacak bundan?