Zulu BAN SORUNLARI DÜZELTİLDİ

hakankesim

Active Member
Konular
12
Zzula hilesi güncellendi ve bugün yayınlandı fakat sorum şu; Discord'da +Ban sorunları düzeltildi yazmışsınız..
Ban yemiyor mu artık? tam olarak açıklaması nedir bunun merak ediyorum.

Ayrıca 2 hesabım da b22 hatasından ban yedi şimdi güvenip girebilir miyim? bilgilendirirseniz mutlu olurum.

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Konular
15
Free hile oldugu için her zaman ban yedirir. Fakat eski güncellemedeki direk ban atıyortdu bu direk atmıyor o manada diyoruz.
KONUYU YANLIŞ YERE AÇMAYINIZ BAN SEBEBİDİR.

1Enjoy

Forward
Owner
Konular
39
Web sitesi
realitycheats.com
Öncelikle bunu bilmen gerekirki bu yazılım ücretsiz ve herkese açık sunulan bir yazılımdır. Her an fix yeme olasılığı vardır. Kimseye hesap garantisi sunmadık bu zamana kadar kimsede sunamaz.

Oyunda calısan ücretsiz ve güvenilir tek hile bizim hilemizdir. Ban sorunları düzeltildi şudur ;
Oyuna girer girmez 1. elin ortasında b22 güvenlikten dolayı hesaplar banlanıyordu update ile bu sorun düzeltildiğini bildiriyoruz.
Yazılımlarımız güvenlidir fakat tekrar söylüyorum ana hesabınıza hileyle girmeyin yan çardan açtıktan sonrada pc'nize restart atmadan kendi çarınıza girmeyin.

qweqwedsfdsfd

Member
Öncelikle bunu bilmen gerekirki bu yazılım ücretsiz ve herkese açık sunulan bir yazılımdır. Her an fix yeme olasılığı vardır. Kimseye hesap garantisi sunmadık bu zamana kadar kimsede sunamaz.

Oyunda calısan ücretsiz ve güvenilir tek hile bizim hilemizdir. Ban sorunları düzeltildi şudur ;
Oyuna girer girmez 1. elin ortasında b22 güvenlikten dolayı hesaplar banlanıyordu update ile bu sorun düzeltildiğini bildiriyoruz.
Yazılımlarımız güvenlidir fakat tekrar söylüyorum ana hesabınıza hileyle girmeyin yan çardan açtıktan sonrada pc'nize restart atmadan kendi çarınıza girmeyin.
Yani önceden b22 almamış temiz pc temiz modem ile girsek oyuna misc açmadan Esp ile legit oynasak fix yiyene kadar 20 el felan götürürmü reis?