zulu HILESI NE ZAMAN GELIR

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
hiç fikrim yoktu eyvallah
mesaj kasmak adına teşekkürler, eyvallah gibi kısa kelimelerin yanına hiç fikrim yoktu gibi basit kelimeler ekleyerek size atfedilmemiş bir konunun veya mesajın altına bu denli yanıtlar vermenize gerek yok diye biliyorum, ki zamanında konu mesajı yollarken bunun yasak olduğu yazılıydı :)

Son düzenleme:

Chermiee

Super Member
Konular
17
mesaj kasmak adına teşekkürler, eyvallah gibi kısa kelimelerin yanına hiç fikrim yoktu gibi basit kelimeler ekleyerek size atfedilmemiş bir konunun veya mesajın altına bu denli yanıtlar vermenize gerek yok diye biliyorum, ki zamanında konu mesajı yollarken bunun yasak olduğu yazılıydı :) @1Enjoy
böyle bişeyi bilmiyordum dedim bilgilendiğim için teşekkür etmek istedim kimse söylemese ve devam etseydim belki ceza alıcaktım bundan dolayı bunu atmış olmam mesaj kasmak mı oluyor anlamadım ben ?

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
böyle bişeyi bilmiyordum dedim bilgilendiğim için teşekkür etmek istedim kimse söylemese ve devam etseydim belki ceza alıcaktım bundan dolayı bunu atmış olmam mesaj kasmak mı oluyor anlamadım ben ?
bu mesaj size atfedilmediği için düzeltmek veya daha fazla bilgilenmek adına karşılık vermediğiniz mesajlar örn: teşekkürler, bildiğim iyi oldu kral, sağ ol eyv gibi spam sayılabilecek türden mesajlar engellenebilmenize yol açabilir, bu konuda sizi bilgilendirmek istedim.

Chermiee

Super Member
Konular
17
bu mesaj size atfedilmediği için düzeltmek veya daha fazla bilgilenmek adına karşılık vermediğiniz mesajlar örn: teşekkürler, bildiğim iyi oldu kral, sağ ol eyv gibi spam sayılabilecek türden mesajlar engellenebilmenize yol açabilir, bu konuda sizi bilgilendirmek istedim.
Konuyu açan kişi benim ya hani ondan dolayı altında atılan mesajlar beni ilgilendiriyordur bence yanlış biliyorsam düzelt beni :D

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
Konuyu açan kişi benim ya hani ondan dolayı altında atılan mesajlar beni ilgilendiriyordur bence yanlış biliyorsam düzelt beni :D
evet şimdi gördüm hocam, ben konuya balıklama dalarak kısa mesaja kitlenmiş ve hata yapmışım, suç sizde değil bende üzgünüm. başınızı ağrıttım, özür dilerim. iyi forumlar

kocakkaan12

Ultra Member
Konular
3
Eskiden vardı bi tane ama silindi sorunlardan dolayı şimdi öğrendim sağolun

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
bununla ilgili hile gelmeyecek az öncede buna benzeyen bir form gördüm ve oraya da yazdım burayada yazıyorum
Admin'ler açıklama yaptı zamanında bununla ilgili hile gelmeyecek ...