0x0 hatası yardım acil

gercekbolulu

Super Member
Konular
4
RC Point
0
arkadaslar bu hatanın cozumunu bilen var mı ? loaderi sildim yükledim yine düzelmedi acil yardım1692436745023.png

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
RC Point
0
ÇÖZÜM:

Windows 11 22H2 ve ilerideki gelecek sürümlerde, kernel hileler çalışmayacaktır. Windows, Intel vulnerable driverin imzasını karalisteye aldı
ve bu nedenle o sürümdeki kullanıcılar "Failed to load vuln driver" hatası ile karşı karşıya kalacaktır. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın.

Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin. En az 1 kod hata verebilir aldırmayın.:

reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f

Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu adımları izleyerek, Windows tarafından uygulanan karalisteyi devre dışı bırakabilirsiniz ve kernel hileleri tekrar çalıştırabilirsiniz.

Son düzenleme: