300 mesaj kasma olayı

Chermiee

Super Member
Konular
17
RC Point
0
şu sıralar siteye yeni kullanıcılar gelmiş fakat adamlar bomboş mesajlar atıp milletin dediğinin aynısını söyleyip kısa mesajlar atarak 1 günde 150-200 mesaj atıyorlar.
ben insanlara yardımcı olmak amacıyla attığım mesajlardan spam diye uyarı yiyorum sorun bende mi acaba.

jexin

Super Member
Konular
13
RC Point
0
şu sıralar siteye yeni kullanıcılar gelmiş fakat adamlar bomboş mesajlar atıp milletin dediğinin aynısını söyleyip kısa mesajlar atarak 1 günde 150-200 mesaj atıyorlar.
ben insanlara yardımcı olmak amacıyla attığım mesajlardan spam diye uyarı yiyorum sorun bende mi acaba.
kanka iste kısa mesaj atıyon yada konuyla alakasız mesajlar attıgından dolayı uyarı alıyon bu kadar basit

Chermiee

Super Member
Konular
17
RC Point
0
kanka iste kısa mesaj atıyon yada konuyla alakasız mesajlar attıgından dolayı uyarı alıyon bu kadar basit
mesajlarıma bakabilirsin bi tane bile kısa mesajım yok yardım mesajı kısaysa onu bilmem ama

jexin

Super Member
Konular
13
RC Point
0
mesajlarıma bakabilirsin bi tane bile kısa mesajım yok yardım mesajı kısaysa onu bilmem ama
kanka mesela benim attıgım valo aimbot konsu vardıya orda ultra nember yerine super nember demisin yanlıs bilgi vermekten dolayıda uyarı yersin

enestorpil414

Ultra Member
Konular
12
RC Point
0
Hileyi ücretli yapsalar daha iyi olur aslında hem kolay kolay fix yemez

jexin

Super Member
Konular
13
RC Point
0
yöneticiler sana dmden mesaj olarak atıyor
anladım bilgilerndirmen icin tesekur ederim iyi forumlar
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hileyi ücretli yapsalar daha iyi olur aslında hem kolay kolay fix yemez
dogru aslında ultra nember olmakta biraz zor ama paralı olsaydı baya pahalı olurdu bence aslında soyle 2 dolar 1 dolar falan olsa alınır

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
knk en basiti bu işlere adminler baktığı için bende bazen hile paylaşırken uyarı yiyorum şahsi olarak söyliyeyim mesaj fln umrumda değil benim ben insanlara yardımcı olmayı planlıyorum bildiğim konuları söyleyerek insanlarda bilgi sahibi olsun benim bilmediğim şeyleride forumlarda araştırarak buluyorum ama mesaj kasma olayı bam başka birşey herkesin insiyatifine kalmış