8 ball pool

c r o w

karga
Ultra Member
Konular
19
RC Point
0
emulatörde zaten aktif olarak bulamıyorum hilesini ama android için bir sürü hile var hepsi de ücretli ya da süreli key veriyor. cracklemek mümkün mü ya da bulabilir miyim bu konuda yardımcı olabilir misiniz

MosiNajafi

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
emulatörde zaten aktif olarak bulamıyorum hilesini ama android için bir sürü hile var hepsi de ücretli ya da süreli key veriyor. cracklemek mümkün mü ya da bulabilir miyim bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Daha önce aboneydim, ancak oynarken hilecilerle dolu bir sunucuya eşleştiriliyorsunuz.

dxtront

Active Member
RC Point
0
Bu programı kısa bir süredir kullanıyorum; herhangi bir sorun var mı?

c r o w

karga
Ultra Member
Konular
19
RC Point
0
Daha önce aboneydim, ancak oynarken hilecilerle dolu bir sunucuya eşleştiriliyorsunuz.
oyunu direkt apk olarak indirirsen dediğin gibi oluyor. benim bahsettiğim orjinal google playden indirdiğin 8bp'un üstüne direkt hile açıyorsun. normal misal facebook ile hesabına giriş yapıyorsun ve hile ile yani auto queue - auto play vb. şekilde oynayabiliyorsun. sadece oyunun üstüne ekstra bir hile açmış oluyorsun. hileyle dolu sunucu falan problem olmuyor yani.

maykamca

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
sarmıyorrrrr kim başlarsa o kazanıyor çünkü hata payı bırakmıyor oto hilede arkadaşlarınla kapışacaksan sarar