emulatörde zaten aktif olarak bulamıyorum hilesini ama android için bir sürü hile var hepsi de ücretli ya da süreli key veriyor. cracklemek mümkün mü ya da bulabilir miyim bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Daha önce aboneydim, ancak oynarken hilecilerle dolu bir sunucuya eşleştiriliyorsunuz.emulatörde zaten aktif olarak bulamıyorum hilesini ama android için bir sürü hile var hepsi de ücretli ya da süreli key veriyor. cracklemek mümkün mü ya da bulabilir miyim bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Bu programı kısa bir süredir kullanıyorum; herhangi bir sorun var mı?emulatörde zaten aktif olarak bulamıyorum hilesini ama android için bir sürü hile var hepsi de ücretli ya da süreli key veriyor. cracklemek mümkün mü ya da bulabilir miyim bu konuda yardımcı olabilir misiniz
oyunu direkt apk olarak indirirsen dediğin gibi oluyor. benim bahsettiğim orjinal google playden indirdiğin 8bp'un üstüne direkt hile açıyorsun. normal misal facebook ile hesabına giriş yapıyorsun ve hile ile yani auto queue - auto play vb. şekilde oynayabiliyorsun. sadece oyunun üstüne ekstra bir hile açmış oluyorsun. hileyle dolu sunucu falan problem olmuyor yani.Daha önce aboneydim, ancak oynarken hilecilerle dolu bir sunucuya eşleştiriliyorsunuz.