Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Selyk

Prince Of Darkness
Legend Member
10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Seviye 10
Topics
81
Solutions
563
Reaction score
1,747
RC Point
0
ismi falan boş ver erkek gibi çıkacan kızım ben senden hoşlanıyorum diyeceksin cesaretine hayran kalıp kollarına atlayacak :D

tgasalih

Hakzısı Hakla
Ultra Member
Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
69
Solutions
3
Reaction score
1,496
RC Point
0
Dostum. Bence hızlı olma. Kızın hoşuna gidecek şelerden yürü

Konan

Super Member
Topics
28
Solutions
1
Reaction score
17
RC Point
0
Selyk taktiğini uygulama antik çağlardan kaldı açılma taktiği git kıza wp den yürü ya da instagramdan hop 2 ay sonra sewvgili olursun

Selyk

Prince Of Darkness
Legend Member
10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Seviye 10
Topics
81
Solutions
563
Reaction score
1,747
RC Point
0
Selyk taktiğini uygulama antik çağlardan kaldı açılma taktiği git kıza wp den yürü ya da instagramdan hop 2 ay sonra sewvgili olursun
sen Türk kızını tanımamışın en son instadan bi kıza merhaba yazdım git başka kapıya yazdı benim dediğim kesin çözüm

Konan

Super Member
Topics
28
Solutions
1
Reaction score
17
RC Point
0
sen Türk kızını tanımamışın en son instadan bi kıza merhaba yazdım git başka kapıya yazdı benim dediğim kesin çözüm
İlk mağara adamı gibi yobazca merhaba yazma yürü dedik ateş at gidipte dünya güzeline yazarsan bakmaz zaten emre

Ü

Üye silindi 43636

ismi falan boş ver erkek gibi çıkacan kızım ben senden hoşlanıyorum diyeceksin cesaretine hayran kalıp kollarına atlayacak :D
demesi basit bende 2 gr. şans yok yani uzaktan baksam daha iyi olur en azından bir süre...

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
290
Solutions
491
Reaction score
10,819
RC Point
0
Boş iş.
Ne demek istediğimi yakında anlayacaksın.