(ACİL)Valorantda bildiğiniz bir skin changer veya vp hilesi varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oyunoynama99

Banned Member
Konular
9
RC Point
0
Beyler bayanlar valorantda bildiğiniz bir skin changer veya vp hilesi varmı acilen pazım

Çözüm
Merhaba, lütfen konu oluşturmadan önce forumda sorunuz hakkında araştırma yapınız, forumumuzda skin changer bulunmakta fakat hiçbir skin changer hilesini önermem böyle basit bir özellik için ban yeme riskini almanıza değmez diye düşünüyorum, VP hilesine gelirsek bu hiçbir oyunda yapılamaz verileri sunucudan çektiği için bunun gibi şeyler imkansızdır. Böyle birşey görürseniz kesinlikle inanmayın, iyi forumlar iyi oyunlar.

LaxXxeL

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
skin changer var diye hatırlıyorum ama nerde bilmiyorum vp içinde bi yazılımcı kızda method görmüştüm ama vermedi açığı var sanırım

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Merhaba, lütfen konu oluşturmadan önce forumda sorunuz hakkında araştırma yapınız, forumumuzda skin changer bulunmakta fakat hiçbir skin changer hilesini önermem böyle basit bir özellik için ban yeme riskini almanıza değmez diye düşünüyorum, VP hilesine gelirsek bu hiçbir oyunda yapılamaz verileri sunucudan çektiği için bunun gibi şeyler imkansızdır. Böyle birşey görürseniz kesinlikle inanmayın, iyi forumlar iyi oyunlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...