Acil yardım loader arızalandı

dalan903

Super Member
Topics
19
Reaction score
24
RC Point
0
2 saattir falan tüm hileleri sorunsuz kullanıyordum şuan başlat butonu çıkmıyor kilitli değil hiç çıkmıyor / bilgisayar kendi kendine sildi loader ve kurma dosyasını defterden defender engelli olmasına rağmen

dalan903

Super Member
Topics
19
Reaction score
24
RC Point
0
Zorda olsa kendım çözdüm defter kendisi defenderi birdaha güncellemiş bir daha kaldırdım 0 dan kurdum duzeldi

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Topics
98
Solutions
3
Reaction score
2,310
RC Point
0
Defenderi,Windows Güvenliği'ndeki virüs ve bişey korumasını (gerçek zamanlı koruma)'yı kapat.PC'yi kapatıp açınca arada windows oto açıyor gerçek zamanlı koruma'yı.%temp% yaz çalıştır'a.Açılan klasördeki tümünü sil.Loaderi sil.Ve siteden 1647865119939.png bu linke tıklayarak tekrar indir. ve kur.(Antivirüsten de olabilir onları da kapat ab.)

NaneliSakız

Ultra Member
Topics
20
Solutions
3
Reaction score
107
RC Point
0
Anti virüs programı yani kısaca windowsun kendi koruması olan, Windows defenderi tamamen kaldırmanızı öneririm. Kayıt defterinden kaldırın bir daha açılmasın diye. Zaten arka planda 100-200 MB lik ram yiyor. Ayriyeten virüs programım olsun istiyorsanız. https://realitycheats.com/threads/h...ri-temizler-en-iyi-antivirues-programi.11886/ Hitman pro yu kullanabilirsiniz. Hem kurmanıza da gerek yoktur.

İnsomnia06

Ultra Member
Topics
4
Solutions
2
Reaction score
29
RC Point
0
Uygulamayı rardan tekrar çıkardiysan virüs olarak algılayabilir bazen win defenderde izin versen bile bir süre sonra tekrar virüs olarak algılıyor.